Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:𝐺𝑒𝑎𝑟𝑝𝑖Xxx𝑥

Nick admina banującego: pisze że console 

Data/Mapa: 1:02 | 13/03/2023

SteamID: STEAM_1:0:521918618

Serwer (mod): Mirage#2                         

Opis sytuacji: Miałem lepszy dzień w cs'ie wszystko mi siadało weszło parę fartownych skanów i wszystko było fajnie, nawet przez myśli mi by nie przeszło że mogę dostać bana a jednak. Jest mi przykro bo osobiście brzydzę się cheatowaniem bo tylko niszy rozgrywkę innym, ja pewnie padłem ofiarą bana przez to że mam nowe konto bez prime ponieważ poprzednie straciłem z własnej głupoty, a wiadomo jak ktoś nie ma prima i gra dobrze to jest bardziej podatny na oskarżenia.

mam nadzieję że zostanę ułaskawiony 

pozdrawiam <3 

• Lubię to! 1
Opublikowano

6:55 - Celownik Lekko przez Textury na łeb.
7:01 - Tutaj mój błąd, wtedy nie zauważyłem, że Asap podskoczył i myślałem, ze przejechał tak za nim.

8:11 (!) - Tutaj Była sytuacja, że podejrzewałem o wh, tak jakby Wiedział o nim.

9:58 - Wchodzi do Pałaców, jakby był pewny że już nikogo nie ma, nie sprawdzając nic.
10:25 (?) - Tutaj Wyglądało jakby się spojrzał na chopa w jungli, lecz może przypadek/podświetlony na radarze. 
10:30 - Wcelowany przez Textury (Możliwy Przypadek Ponownie), celownik na łeb Poleciał odrazu.

Może podjąłem decyzje za szybko, była dość późna godzina.

Za prośbą Marcina, proszę aby nie sprawdzał MocnyZawdonik, tylko ktoś inny.

Leek  

Decyzja 48h - do takich próśb nie macie nic do gadania. Ja ocenie demo

• Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
Opublikowano

6:55 +/-
7:01 -b

8:11 (!) -b

9:58 -b
10:25 (?) -b
10:30 -b

Wracaj do gry. UB

@  Marcivn ja jestem jakimś wyrzutkiem że ma sprawdzać każdy tylko nie ja? Jak ja mam się czuć? Bez komentarza. 

• Lubię to! 4
  • KAT 1
  • Haha 8
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.