Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: BooDy

SteamID: STEAM_0:0:423608364
Staż na serwerze: First Seen: Nov 08, 2022 
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/BooDy/145.239.16.170:27035/
Doświadczenie w byciu adminem?: Oczywiście posiadałem Admina na innym serwerze i oczywiście u nas na sieci Też .

Znajomość SourceMod [1-5]: 4

Konto Prime?: Oczywiście 
Sprawny mikrofon: Tak
Mutacja głosu: Tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Dziennie na spokojnie 2/3h .
Dlaczego właśnie Ty?: Checi pomocy w utrzymaniu pożądku i oczywiście czyszczenia graczy na wspomagaczach 

wchodze rano jak i wieczorem na serwer wiec myśle ze sie przyda pomoc ..

• Lubię to! 3
Opublikowano

Witaj!

Jestem na Tak
Przyda nam się dojrzała, doświadczona i w miarę aktywna osoba  !!

Wiek  (+)

Doświadczenie  (+)
SM  (+)
Aktywność   (+/-)   Ponieważ większa aktywność zarejestrowana dopiero od tygodnia (: 

Powodzenia !

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Doświadczenie bardzo duży plus jak i również wiek. Doświadczenia niestety nie jestem w stanie zweryfikować, ponieważ nigdy z Tobą nie współpracowałem. Twoja aktywność na serwerze patrząc na 30 dni wstecz nie zachwyca (granie w kratkę) ale ostatnie dni wyglądają dobrze. Mogłeś się bardziej rozpisać w "dlaczego ty" ale i tak podanie wygląda schludnie i zachęcająco.

Jestem za daniem Ci szansy, powodzenia.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem neutralny ale bardziej na Tak

+/- aktywność - nie powala, mimo że grasz ,,aktywnie'' od 4 dni, ale fakt widać się na serwerze

+kultura

+doświadczenie 

+zaangażowanie - parę razy miałem przyjemność usłyszeć jak komuś zwracasz uwagę za kulturę i za to daje ci +

Powodzenia

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Myślę że można dać Ci szansę, zapraszam do kontaktu KyO69#2562

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.