Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:jarek

Nick admina banującego:nightoo

Data/Mapa:09.03.2023 01;06

SteamID:[U:1:1043978858]

Serwer (mod):  arena 1v1                             

Opis sytuacji:no dostałem bana na tydzień za brak kultury a w tej oto skardze gość za większy brak kultury i jechanie po gościu równo na mikrofonie dostał tydzień muta i piszę to odwołanie z prośbą o skrócenie lub usunięcie mojej blokady która trwa już 2 dni czy tam 3 lub zbanowanie tego gracza. nie wiem czym jest to spowodowane ze ja dostaje bana z miejsca a chlopy mute. pozdrawiam dodatkowo nigdy wcześniej nie byłem karany banem ani mutem(chyba ze mi cos umknelo) a dostaje bana z miejsca na tydzien

• Haha 5
Opublikowano

Opiekun uważa że skarga jest słuszna. Wleciało zgłoszenie i zostało rozpatrzone pozytywnie, i nie będę podważał tej decyzji bo to opiekun/właściciel decyduje. 

Pamiętaj że zawsze możesz złożyć skargę w odpowiednim dziale z poprawnie wypełnionym wzorem. 

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

To teraz tak, bo widzę, że kolega nie może przeżyć tego bana. Ban jest słuszny i ja decyzji nie zmienię. Dostałeś bana od jednego z właścicieli (od mnie) i koniec. To, że akurat trafiłeś na największego kata na arenie trudno unlucku sytuacja.  Dostałeś dowody w postaci z logów, na serwerze byłem i wystarczająco słyszałem. Moja decyzja jest ostateczna jak właściciela następne odwołanie będzie karane warnem.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.