Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: H̶̳̗̱͕͇̲̮̎́̎̀͛̈́̉̃̔̑̓͋́̕͝

Nick podejrzanego:  獣 

STEAM ID podejrzanego:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199484003429/

Rodzaj cheata: wh

Data/Mapa: 04.03.2023 - de_mirage

Serwer (mod): OM#4

Dowody (link do demka):

1. https://o26a.gotv.pro/srv54503/auto0-20230304-175157-1285835900-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip

2.  https://o26a.gotv.pro/srv54503/auto0-20230304-183923-2142018394-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip

1 demko

20:10 - od tego momentu reszta rundy trochę obv, trzeci kill według mnie bardzo obv
23:00 - nie sprawdził nic tylko od razu poszedł się wcelować w ławkę, żeby po chwili od razu zmienić miejsce celowania jak CT na walku przeszedł w inne miejsce a on o tym nie wiedział
26:15 - dziwny crosshair placement na typa przy prawej stronie boxów
30:35 - po zabiciu pierwszego w pałacu od razu idealnie wychylił na drugiego TT, co prawdę z komendą cl_draw_only_deathnotices 1 faktycznie przez moment podczas jego strzelania widać drugiego TT, ale czy zwróciłby uwagę na to gdy miał oczy skupione na skaczącym obok niego pierwszym TT? Po zabiciu drugiego TT wszedł trochę głębiej i spojrzał się w podłogę aby znaleźć broń tak jakby wiedział, że już nikogo tam więcej nie ma.
31:17 - zeskakując z drewna spojrzał się dziwnie w prawo, jak zobaczył idącego TT to się schował pod drewnem, po chwili wyglądało to tak jakby już miał wychylić ale widział że TT go zobaczy więc się schował znowu i poczekał
35:34 - dziwnie szybka reakcja jak na jego umięjetności podczas całej gry, po chwili wcelował się w pałac ale jak zobaczył że drugi TT wychyla z rampy to szybko schował się za fireboxami.
35:55 - znowu dziwnie szybka reakcja, strzał bez żadnego flicka myszką 
37:10 - według mnie ta jego ucieczka spalona
39:30 - zobaczył że idzie dużo TT w pałach więc szybko cofnął i się tam wcelował, podczas gdy we wcześniejszych rundach pushował pod rampę/do pałaców, po czym szybki strzał, według mnie trigger
39:55 - wcelowanie się przez ścianę w typa za boxem, dziwny ruch myszką przy tym
44:55 - wcelowanie się w gościa w CT, ruchy lewo prawo i jak już wychylał CT to się zatrzymał
45:45 - podczas całej gry nie sprawdził ani razu kuchni wchodząc na B, a w tym przypadku nawet kucnął, dobre wyczucie gry?
46:00 - wyglądało to tak jakby już miał z nożem tam wskakiwać ale zauważył wchodzącego CT więc wyczekał.
46:12 - dziwne zachowanie jak zobaczył podchodzącego CT.

2 demko:
03:00 - widział że podchodzi na blisko to wyciągnał pistolet, jak zaczął wracać to scout i peekowanie
04:20 - akcja spalona według mnie
06:15 - dobry timing i reakcja z zeusem
11:20 - wcelowanie w respa bo widział że idzie tam typ którego chwilę wcześniej widział w jungli, cała akcja trochę obv
19:40 - cała akcja mega dziwna biorąc pod uwagę jak wcześniej sprawdzał pałac, jak typ zaczął cofać to wszedł pałac, jak TT zaczął uciekać to on sprint i od razu wcelowanie na midzie do lewej strony, bez sprawdzenia żadnego innego miejsca.
20:30 - wcelował się w undera jeszcze przez smoke, dziwne
więcej mi się nie chce opisywać, myślę że wystarczy

Leek  

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
Opublikowano

Gracz dostał już bana za cheaty. 

image.thumb.png.8d012d6200c90de1df9ac9489f7fc144.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.