Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Skarga na: Admina 
2. Nick osoby oskarżonej: Adi_dudulinek
3. STEAM ID oskarżonego:STEAM_1:1:738149957

4. Data i godzina zdarzenia: 26.02.2003 godzina miedzy 23 a 23-20 (nie patrzylem na zegarek) 
5. Opis sytuacji (Postaraj się dokładnie opisać co się stało): Admin o wyżej wymienionej nazwie kilka rund z rzędu raszował under i runde przed przeniesieniem do drużyny z nim zraszował under i zabił mnie strzelając full-auto z deagla, gdy mnie zabił napisałem na czacie "w pi**e wsadź sobie to full-auto z deagla" i gdy mnie przeniosło powtórzyłem to przez mikrofon (tak wiem nie powinienem tego pisać ani mówić aczkolwiek poniosły mnie emocje). Doszło między nami do zaczepki słownej i na koniec od niego usłyszałem "sklej pi**e" i gdy kazałem mu 2-3 razy powtórzyć to sie nie odzywał i na czacie zobaczyłem ze dostałem mute na 2h. To była pierwsza sytuacja teraz przedstawie drugą. Wychylałem na mida gdy Admin był przed boksami i w biegu zabił 2 i napisałem "+w i strzelasz" odpisał mi na ogólnym czacie tylko "xddd" po czym widzę, że na y@ napisał "odezwał się silver" niżej załączam link do screena z czatu.
6. Dowody (Przedstaw - screen'a | demko lub nagranie) :https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/2038479094625003557/00C59E80BC1163690F5E4B827314517D76D8BB33/

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Więc tak, zacząłeś prowokować Adiego za coś takiego jak spray z deagla.. Przez taka błahostkę obrażasz gracza? Trochę słabo, a wiemy, że to nie pierwsze prowokacje z twojej strony. Co do Adiego to źle usłyszałeś co mówił, bo powiedział "sklej wary" co też nie powinno mieć miejsca. Później były kolejne prowokacje z jednej jak i drugiej strony. Na końcu na trzeciego dokleja się @  zieloneserce ,który wyzywa Adiego.
Powiem tak,  dorosłe chłopy a gorzej niż dzieci.
Jeden i drugi jest tak samo winny w tej sytuacji, konsekwencje będą wyciągnięte wobec dwóch Panów a będą następujące @  kerik za twoje słowa i ciągłe prowokacje przedłużam Ci mute na 7dni. Nie chce takich sytuacji u nas na serwerze, że wyzywacie się o jakieś pierdoły a potem prowokujecie nawzajem. (Przy następnych prowokacjach z twojej strony, będą wyciągane surowsze kary) Jeśli chodzi o  @  Adi_dudulinek została z nim przeprowadzona rozmowa po której takie sytuacje się nie powtórzą. Dostaje 2 minusy, jeszcze jedna taka sytuacja i degrad. Jako Admin masz godnie reprezentować serwer i nie dawać się sprowokować w taki sposób. Masz godnie reprezentować serwer jak i cała administracje.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.