Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: speedy5g

SteamID: STEAM_0:0:150131424

Staż na serwerze: przegrane ponad 80h
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/speedy5g/145.239.16.170:27035/
Doświadczenie w byciu adminem?: Tak, w 1.6 i CSGO sie zdarzylo pilnowac porzadku :D

Znajomość SourceMod [1-5]: 4

Konto Prime?: TAK
Sprawny mikrofon: TAK
Mutacja głosu: TAK
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: okolo 3/4h
Dlaczego właśnie Ty?: po czesci to zasluga admina ktory mnie namowil a z drugiej strony chciałem sprobowac pomoc bo jakas widze na temat tej gry posiadam :D

• Lubię to! 3
  • Haha 2
Opublikowano

Ja jestem za daniem szansy 

+aktywnosc
+doswiadczenie
+checi
Przyda sie dodatkowa para rak do roboty. Jestes doswiadczonym graczem i z tego co pisales
byles juz adminem. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że od czasu wygrania konkursu wbijasz dość rzadko (w kratkę). W tej chwili jest dziesięciu dość aktywnych adminów którzy niedługo wracają z przerwy/urlopu, wiec raczej "dodatkowej pary rąk" nie potrzebujemy,  zwłaszcza, że aktualnie musimy się dzielić obowiązkami. Voice-chatu w ogóle nie używasz, na czacie również się nie udzielasz. Admin a przede wszystkim osoba prosperująca na to stanowiska powinna być bardzo komunikatywna. Podanie wygląda jakby było napisane na siłę, ty musisz przekonać nas, nie my ciebie. Przemawia do mnie tylko ta aktywność dzienna/tygodniowa, która może być picem na wodę.

Jestem na nie, tak czy siak powodzenia :okok:

• Wow 1
Opublikowano

Podzielam Zdanie Seru ..

- podanie 

- słabsza aktywność 

+wiek 

+Doświadczenie lecz też wątpie ze 4 na 5 znasz .. ale nie wnikam 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Popraw aktywność i spróbuj jeszcze raz. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.