Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:EL_Machico

Nick admina banującego: Profesor Tabaluga

Data/Mapa:16:07 | 20/02/2023

SteamID:STEAM_1:0:449599390                     

Opis sytuacji: Tak jak zawsze wyzywalismy  sie od kilku miesiacu i zawsze był smiech i kazdy to toleruje a teraz od dzis tabalauga zmienił sie w służbiste i mówil ze ostrzegł nie na czacie zamiast jak do znajemego z serwera normlanie powiedziec wez sie ogarnij chłopie i ochłoń i ban na max godzine lub dzien a nie na 7 dni 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Wyzywanie się nawzajem nie jest akceptowalne i może prowadzić do  konfliktu,

nawet jeśli wcześniej wydawało się, że wszyscy biorą to wesoło.

Ważne jest, aby szanować innych i nie przekraczać granic.

Zdecydowałem się na zmianę mojej postawy i przestałem tolerować wyzywanie, to jest to pozytywny krok.

Jednakże, wydaje się, że moja  reakcja była nieco surowa i może nie była adekwatna do sytuacji.

Lepszym rozwiązaniem byłoby wyjaśnienie, że tego typu zachowanie nie jest akceptowalne i zastosowanie bardziej adekwatnej kary.

Ważne jest, aby pamiętać, że wirtualne rozmowy również wymagają szacunku i empatii.

Jeśli ktoś się nie zgadza z zachowaniem innej osoby, to warto wyjaśnić to w sposób spokojny i konstruktywny.

W ten sposób można uniknąć niepotrzebnych konfliktów i stworzyć przyjazną atmosferę na serwerze.

Apeluje o skrócenie bana do 3 dni.

Leek  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Obejrzałem demko, i za tekst ,, jakiś cygan je**ny mnie zabija '' kierowany w stosunku do administracji, to trochę przesada.

Admin dał najwyższą karę która jest zgodna z taryfikatorem, ale również może ten tekst podchodzić pod rasizm.

• 3.3 Zakazane jest wyzywanie Administracji serwera. (Mute/Gag 30 - 10800min. | Ban 30 - 10800min.)
  • 3.5 Zakazane jest używania wulgarnych, rasistowskich, obrażających religię itp. nicków oraz słów. (Upomnienie | Ban 30 - 10800min.)

Gracz wcześniej miał tylko 2 muty.  Największa kara za tak mało wcześniejszych przewinień to trochę dużo. Ban zgodny z taryfikatorem ale po podjęciu decyzji ban zostaje skrócony do 24 godzin.

@  Profesor Tabaluga mimo wszystko, nie wyciągaj największych konsekwencji. Tym bardziej że gracz miał wcześniej tylko 2 muty, a nie był notoryczną osobą która wyzywała.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.