Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: jarek

Nick admina banującego:ProfesorTabaluga

Data/Mapa:15;30 mapa nie wiem bo wyszedłem z serwera

SteamID:[U:1:1043978858]

Serwer (mod):arena 1v1

Opis sytuacji: No gram na serwerze od około 2 tygodni, chłop dostał świeżo admina i banuje mnie na serwerze za niby wh XD. Posiadam na faceicie ponad 1000 meczy 3240 elo, proszę wyższych adminów o obejrzenie demek i innych spraw, bo nie biegam na odpale ale jak kolo z 5lvlem ma to wiedzieć. Pozdrawiam

• Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

dodam, że inni admini te seniory urowdy niejednokrotnie grali ze mną na serwerze i nigdy nawet nie byłem podejrzewany o wh a tu wbija jasiek z adminem od kilku godzin i banuje, najwidoczniej nie nadaje się na tą rolę pozdrawiam

czak  

Jak chcesz coś dodać to edytuj poprzedni post.

• Lubię to! 1
  • Haha 3
Opublikowano

1:00 - dziwne wychylanie sie z celownkiem od razu na głowie przeciwnika (wh)

1:32 - to samo co wyzej
1:55 - bieganie z kosa po czym kiedy przeciwnik sie zbliza (nie widzi go, ale moze go slyszal nw) nagle wyjmuje pistolet i zabija go wiedzac kiedy przeciwnik wychyli (wh)

3:24 celownik kawał drogi od glowy przeciwnika, lecz trafia w glowe (aimbot)

4:46 znowu celownik kawał drogi od głowy przeciwnika i trafia w glowe

5:37 - widzi przeciwnika przez drewno po czym idealnie wychyla  na niego (z celownikiem na glowie).

Myślę, że dalesze rozpisywanie demka nie ma sensu, ponieważ powtarza się to co wyżej przez całą mapę.
Poniżej podsyłam demko, na podstawie którego otrzymał on bana.
LINK DO DEMKA

hudinii  

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
  • Haha 3
Opublikowano

koleś jak to jest mapa znana na pamięć i większość osób stoi na drewnie z wychylona głową dlatego jest prefire 

1;55 kolo biegnie na pełnej słyszę gościa plus mam 240hz to go zabiłem normalnie koleś jak ty oglądasz to 

jak ty widzisz gdzieś tu aimbota to hahahaha 

5;37 koleś o nicku dawid kilka rund wcześniej stał w tym samym miejscu o czym wiedziałem radzę obejrzeć całe demko z mapy a nie wklejać minuty pozdrawiam

LEGENDAR  

Nie pisz zbędnych postów i czekaj na werdykt UBT! +1 warn za spam

• Lubię to! 2
Opublikowano

1:00 [-b]
1:32 [-b]
1:55 [-b]
3:24 [+/-b] 
4:46 [+/-b]
5:37 [-b]
Demko czyste gracz dostaje ub

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.