Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1. Nick: .dERYL

2. Imię: Przemek

3. Wiek: 23

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/.dERYL/145.239.16.89:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym): Siemka, adminem byłem już na paru serwerach, ale wiadomo ten najlepszy ma cos w sobie :D

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?: Uważam 20/25 na spokojnie.

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 6 

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]:Jak już wspominałem byłem adminem na paru serwerach 2 lata temu, obecnie ta gra we mnie odżyła  i znów mam chęć jak kiedyś przesiadywania dni na serwerach :D a głównie na tym.

Moim zdaniem bardzo fajnie mi to szło, ponieważ jestem osobą która lubi spędzać czas grając i rozmawiając z ludźmi, jedyne czego by mi brakuje to szansy na to oraz przypomnienia sobie komend bo jednak przez 2 lata mi uciekły( nie mówie o podstawowych), za czasów admina strasznie dużo przesiadywałem na forum oraz wspierałem pieniężnie ;p

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]): TAK

11. SID (SteamID): STEAM_0:1:115436679 

12. Kontakt:  discord: derylove#3786

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]:TAK
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]:TAK

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]:TAK

• Lubię to! 2
Opublikowano

+wiek

+doświadczenie

+/- znajomość SM (moim zdaniem trochę zawyżone, zważając na to, że jak sam napisałeś nie pamiętasz niektórych komend)

-staż

-mało przekonujące podanie

-aktywności na forum za bardzo nie widać

Na nie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Witaj,

Masz 23 lata natomiast jesteś w stanie poświęcić tygodniowo koło 20/25godzin tygodniowo,

Zwykle jest tak im starszy admin tym mniej jest w stanie poświęcić czasu, natomiast gdyby była to prawda byłoby super.

Z plusów:

+Wiek.

+Doświadczenie.

+/- podanie.

Z minusów.

-aktywnosx na forum. (Napisałeś że jesteś aktywny, w przeciągu jednego przewinięcia w dół twojej historii aktywności byłem na 2020r. Skłamałeś.)

-aktywność na serwerze, możesz spędzać te 20/25h tygodniowo, to dlaczego tego nie robisz?

Według GT przez ostatni tydzień to wyglądało tak

Grałeś 42 minuty.

Dwa dni przerwa.

Grałeś 85 Minut.

Grałeś 5 minut.

Grałeś 126 minut.

Grałeś 141 minut.

No dziś logiczne że nie grałeś ponieważ jest godzina poranna.

Twoje podanie w żadnym stopniu mnie nie przekonało.

Odnośnie doświadczenia, mogliśmy zostać na tym iż byłeś administratorem na innych serwerach, nie musisz ich wymieniać, każdy dobrze wie że

Katujemy top:pepelove:

Wybacz ale aktualnie jestem za odrzuceniem, powodzenia następnym razem po nadrobieniu aktywności.

• Lubię to! 2
  • Wrr 1
Opublikowano

+ wiek

+ SM

+ podanie

+- GT

- aktywnosc na forum

Nie jestem do końca przekonany

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano (edytowane)

+podanie 

+wiek

+/-doświadczenie, chodź jak sam napisałeś miałeś 2 lata przerwy ,ale nie są to ciężkie rzeczy żeby ogarniać SM

-aktywność 

Jestem za daniem Ci szansy .

Edytowane przez S3nt
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.