Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: ReeeFoX

Nick podejrzanego: HALLAND peek

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:1:568355449

Rodzaj cheata: wallhack

Data/Mapa: mirage

Serwer (mod): OM3

Dowody (link do demka): https://672.gotv.pro/srv68410/auto-20230216-1347-de_mirage.dem.zip

Drugie demko + rozpiska https://672.gotv.pro/srv68410/auto-20230219-1637-de_mirage.dem.zip

runda 18 - 0.00000ms czas reakcji podczas zabicia goscia wybiegajacego z ct
runda 19 - fajny prefire na typa wybiegajacego z connectora
runda 20 - zachowywal sie tak jakby wiedzial o typie na ct, ktorego prawie przeskanowal przez smoke
runda 21 - po zabiciu ctka na ninjy, wcelowal sie w ct i nie zabil typa, ktory gral z m4a1s, poniewaz dostal flasha. Nastepnie bal sie zreepekowac, bo na wh widzial awp wcelowana z ct o ktorej nie bylo wiadomo xD
runda 22 - znowu dobry refleks z deagle na poczatku rundy i potem skan przez smoke typa wybiegajacego z ct
runda 23 - peekowania z rampy nie musze chyba opisywac xd potem skakal za trojkami patrzac sie w strone shorta tak jakby chcial zabic typa stojacego w rogu na shorcie, po czym w 41:15 zatrzymanie sie celownika na mnie w jungli xd pod koniec rundy, gdy nie bylo juz czasu perfidnie mnie sprawdzil

przed 18 rundą i po 23 rundzie też było trochę ciekawych akcji, ale myślę, że tyle ile rozpisałem starczy, bo gościu się nie kryje xD

Edytowane przez ReeeFoX
podesłanie kolejnego demka z rozpiską
Leek  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 5
Opublikowano

Obejrzałem całe demko, jest parę akcji +/- ale u każdego coś się znajdzie. Gracz czysty 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.