Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 本 cringee

Nick admina banującego:  witek | OM7

Data/Mapa: 19:49 / 18-02-23 Mirage

SteamID: STEAM_1:0:757163097

Serwer (mod): MIRAGE #7                            

Opis sytuacji: Nie wiem za co dostałem bana wszedłem na serwer tak sobie pograć na chillku i nagle dostaje bana po 40-50 sek. Nie mam prime bo mi ukradli konto ale żebym po 50sek dostał bana na serwerze na którym nigdy nie grałem XD. Mam nadzieje że zostanę odbanowany. Pozdrawiam życzę Miłego wieczoru

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Demko nr 1 http://demka.bladymirage.pl/2/dema//auto-20230218-1848-de_mirage.dem.zip

15:30 Wbiega do pałacu, od razu celownik poprawia na poziom głowy i wychyla
23:25 Wychylił na osobę na standardzie wcelowany schował się pałac, po chwli wcelował się na drabinkę na drewnie gdzie słyszał tylko 1 krok w okolicach standardu, później 
            wychylił się na przeciwnika zeskakującego ze schodów gdzie leżał smoke.
23:50 Wychylił się idealnie na gracza na drewnie,(który wszedł na nie nie robiąc hałasu) a następnie pewnym ruchem wcelowuje się w osobę przy kanapce.
24:43 Biegnąc na mida najpierw chciał się wcelować, a później schował się przed graczem z awp
26:10 Ct zabili w underze, a podejrzany wychyla dalej idealnie wcelowany w osobę głębiej (przy czym leciutko chyba mu skoczył celownik, polecam 10% prędkości demka)
26:17 Terroryści wychylają zakręt, najpierw jest normalny kill, poźniej wcelowanie się przez ścianę na głowę gracza beskid, a pod sam koniec aimlock na głowę gracza xseba.
26:55 Wychyla okno i strzela głowę praktycznie w biegu po czym zamiera w bezruchu w oknie(podejrzane trochę)
29:10 Słyszy na rampie przeciwnika, dostaje trochę obrażeń po czym kuca i jedzie celownikiem w stronę przeciwnika u góry (widział po kucnięciu nogę co prawda ale szybkość
         z jaką zareagował jest zbyt krótka)
29:15 Chowa się kanapkę i patrzy się w pałac(normalne) a później wychyla rampę idealnie wcelowany ale nie oddaje strzału, po czym znowu patrzy się na pałac. W momencie 
           gdy terro wychyla pałac podejrzany się chowa a po sekundzie robi repeak wcelowany
32:55 Wychylał wcelowany na typa w connectorze ale się rozmyślił
32:35 Wychyla zza boxa i zaczyna strzelać trafiając głowę (najpierw celownik leci mu po skosie do góry po czy szybki zryw w dół idealnie na głowę)
33:05 Popatrzył się na connector chcąc sprawdzić czy nie idzie żaden przeciwnik po czym wcelował się na shorta z dość nietypowej pozycji po czym próbował zabić w 
            skoku idealnie wcelowany
33:55 Aimlock na ct z shorta, po czym aimlock na typie z ławki,

Demko nr 2 http://demka.bladymirage.pl/2/dema//auto-20230218-1935-de_mirage.dem.zip

13:10 Widzi przez scianę skaczącego przy balkonnie zawodnika ct i się idealnie w niego wcelowywuje po czym repeakuje co chwila tą samą pozycję czekając na pojawienie
    się głowy przeciwnika. Gdy widzi, że ten opuszcza pozycję podbiega do przodu po czym idealnie nacelowuje się na miejsce, z którego wychyli.

Chciałbym zaznaczyć ponadto że gracz @  cringee godzinę temu założył konto na forum i podpiął pod nie rzekomo ukradzione konto( trzeba mieć do tego passy), na którym swoją drogą jest Vac uzyskany 18 dni temu.

§2.31 Obowiązuje całkowity zakaz gry z aktywnym banem, również dotyczy to bana na innych serwerach z tej samej sieci. ( Ban Permanentny)

A odwołanie napisał na zupełnie inne konto. 

Edytowane przez _witek_
Leek  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Demko nr 1 http://demka.bladymirage.pl/2/dema//auto-20230218-1848-de_mirage.dem.zip

15:30 -b
23:25 mnie bardziej zastanawia przeskok celownika +b
23:50 +b

24:43 -b
26:10 -b , celownik +/-
26:17 -b
26:55 -b
29:10 -b
29:15 -b

32:55 strzelił do niego, mocno naciągane +/-
32:35 celownik+/-
33:05 +/-

33:55 dziwnie ten celownik lata w tej rundzie +b

Demko nr 2 http://demka.bladymirage.pl/2/dema//auto-20230218-1935-de_mirage.dem.zip

13:10 -b

Te przeskoki celownika mówią same za siebie. Ban zostaje

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.