Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Twój nick:Reko

Nick admina banującego:MajsterWiśniewski69

Data/Mapa:  18:14 | 16/02/2023 Mirage

SteamID: STEAM_0:1:759586333

Serwer (mod):  Only Mirage #3                         

Opis sytuacji: Wbilem na serwer bo wrocilem na stare smieci na innym koncie bo oczyswiscie na mainie vac. Sytuacja wyglada tak przez 2/3 rundy zagralem lepiej mozna powiedziec ze za dobrze, w rundzie ktorej gralem scoutem bylem na ct zabilem wisnie z palacy bedac na ct slyszalem oraz widzialem na radarze ze na midzie/jungli/oknie jest goraca dlatego w momencie gdy ktos zaczol do mnie strzelac w plecy schowalem sie za murkiem, wychylilem i dalem mu pi**e i co chwile sprawdzalem peekujac od site'u a i od strony wyjscia z jungli/przejscia na kuchnie. Pozdro

kejmaN.  

Nie klnij w tematach. 

• Zasłużony
Opublikowano

Demko: https://672.gotv.pro/srv68410/auto-20230216-1754-de_mirage.dem.zip

Także cię Pozdrawiam

Runda 2: moim zdaniem typowe zagrania gracza posiadającego wh, przytocze tutaj akcje gdzie zabił mnie, rzuciłem mołotowa owszem mogł go usłyszec lecz niekoniecznie mogłem odrazu wyjsc i z strony rampy, i ponadto wychyliłeś mi odrazu na głowie, dla mnie  podejrzane , tak samo jak po zaplantowaniu paki, wychylasz pewnie odrazu na głowe  przeciwnika, 

Runda 4: akcja zaczynająca się 1:13 wybiega terrorysta za schodów na rampe już przed tym grasz jakbyś widział dokładne ich położenie, gdy tylko wychyla dajesz na niego celownik i tutaj chodzi mi o ruchy celownika, smierdzi mi to jakimś lekkim aimlockiem, potem pewnie wcelowujesz sie w nastepnego terroryste pod schodami i pewnie go zabijasz 

Runda 5: 1:10 podchodzi mi to rozglądaniem sie przez sciany by zobaczyć gdzie znajduja się wrogowie, potem akcja gdzie zostałeś sam już przy bombie, terrorysta jest w konekcie na kucaku a ty wcelowujesz sie tam i czekasz aż wypikuje jakbyś o nim widział, potem dostałes jakiś lagów zachodził cie jesczze tym od ct i to też smierdzi mi tym że o nim wiedziałeś 

Runda 6 Akcja kiedy jesteś w kuchni na B, pickujesz typa wychylając oknem, a potem wychodzisz exitem udajesz że sprawdzasz miejscówki a potem pewnie z bomby pickujesz typa i odrazu na niego skierowujesz celownik 

Runda 7 Stoich na tickecie sprawdzasz sobie spokojnie A, a potem nagle decydujesz sie picknąc connecta jak chłop wybiega, też tutaj dla mnie smierdzi wh, akcja zaczyna sie 1:10 dla mnie totalnie spalona, wcelowujesz sie przez sciany jestes na nich przygotowany, jakbys o nich wiedział a napewno nic niesłyszałeś

Runda 9, 1:25 typ wychodzi shorrta biegnie na b, niesłyszałeś go a pomimo tego z biegniecia na shorta nagle zaczełeś shiftowac jakbys widział ze jest za pilarem a niewystawał model, dla mnie spalone

Runda 10 stoisz na ct, patrzysz a po zaplantowaniu paki tez wydaje mi sie ze wiesz za duzo, jeszcze ta akcje gdzie został rzucony smoke terrorysta wychyla niewidac go przez smoka a dajesz jakiegos dziwnego flicka w niego, smierdzi 

Runda 11 1:11 dziwny flick, smierdzi mi aimlockiem, i potem pewne wychylanie z wcelowaniem i zabicie

Jak dla mnie jest to wh i jakiś aim lekki, twoj ban vac z main konta jeszcze tylko potwierdza moje założenia bo za nic go raczej niedostałeś 

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
  • Haha 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.