Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: solo

Nick oskarżonego: tymon

STEAM ID oskarżonego:  

STEAM_0:1:175213474

Opis sytuacji: there is a admin called "tymon" who's admin abusing since some months. every time he gets killed by someone better he instantly gets mad and try to act up with his admin perms, he is also trashtalking all the time and if you say something back, he willst just abuse his admin perms :D he is also just a racist to people who aint polish . there are alot of other situations where he is toxic and trashtalking the server, just check the demos when he play :)

kejmaN.  

Edit your thread and use the pattern.

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Pierwszego bana dostałeś za "obraze admina" na minutę albo 10 minut nie pamiętam już. Potem znowu obraziłeś mnie, nie dałem Ci bana tylko freeza, żebyś sie ogarnął i to również nie przyniosło rezultatów bo znowu zrobiłeś to samo. Po czym dałem Ci bana na 10minut kiedy znowu mnie uraziłeś, żeby dać Ci ostatnią szanse. Według regulaminu ban powinien być na co najmniej 30minut za pierwszym razem . Więc ciesz się, że mam dobre serduszko :*

Edytowane przez tymonfight
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Po obejrzeniu demka razem @ Senior_1337 doszliśmy do wniosku. Skarga jest oczywiście jak najbardziej słuszna @  tymonfight zostanie odpowiednio ukarany za swoje występki, lecz sam nie jesteś bez winy, na samych twoich filmikach, widać jak go prowokujesz oraz obrażasz .

• 3.1 Zakazane jest wyzywanie, kłócenie, prowokowanie innych graczy. (Upomnienie | Kick | Mute/Gag 10 - 1440min. | Ban 10 - 1440min.)
  • 3.3 Zakazane jest wyzywanie Administracji serwera. (Mute/Gag 30 - 10800min. | Ban 30 - 10800min.)

Kończąc jeśli na @  tymonfight wleci jeszcze jedna jakaś skarga to dostanie degrada, ponieważ jest to pierwsza skarga na niego, która jest słuszna a ty sam dostajesz bana na tydzień za obrażanie i prowokacje.

Tyle z mojej strony z @ Senior_1337 bardzo przepraszamy i postaramy się żeby takie sytuacje nie miały już miejsca.

• Lubię to! 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.