Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Twój nick: @ Senior_1337

Opis propozycji: Ogólnie problem polega na tym, że znana wszystkim komenda !vip nie działa. Zaś taka komenda jak !vips już działa. Proponuję to naprawić, bo raczej żadna osoba kupująca ViP'a nie będzie chciała go kupić w ciemno. Dobrze by było wiedzieć, co się kupuje.

Jak wszyscy wiemy mamy dużo serwerów OM. Na niektórych jest double jump, a na innych speedboost dla ViP'a. U nas nie ma żadnego z tych, więc proponuję dodać speedboost'a. Co do tematu ViP'a nurtuje mnie jeden fakt. Większość serwerów posiada unikalny CZAT dla ViP'ów, a prawie nikt o tym nie wie... ( u$) Proponuję po naprawieniu !vip dodać tam informację o tym chacie, bo w przeciwnym razie ten czat można co najwyżej potraktować jako "ciekawostkę". Jeśli mowa o czacie ViP' był poruszany temat możliwości pisania po dostaniu gaga na tym chacie więc, do naprawy również. Mówiąc dalej na temat specjalnego czatu pod u$, zwykli gracze też mają możliwość korzystania z niego. 

Opcjonalne: Na czacie też brakuje prefiksu ViP.

Uważam, że zmieniając te rzeczy czy je naprawiając, możemy zwiększyć ilość kupywanych ViP'ów.

Pozdrawia, miłego dnia @ Senior_1337

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Myślę że twoja propozycja jest bardzo trafna . Odnośnie speedboost'a będzie on miłym urozmaiceniem Vip'a co może przekształcić się w większe nim zainteresowanie. Uważał bym lecz żeby nie dodawać zbyt dużo dodatków, gdyż może to być odpychające dla normalnych graczy, ponieważ  stosunkowa większość będzie uważać to za pay to win .

dziękuje za uwagę <3 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Fajnie, gdyby vip dostał jeszcze jakiegoś boosta, bo oprócz wyboru broni i strzykawki to nie ma nic. Jeżeli chodzi o czat vip to naprawić albo wyrzucić całkowicie.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie wiem jak dla mnie speedboost to troche takie już naciąganie serwera pod 4fun. Oczywiśćie ogarnąć czat vip i wyswietlanie [VIP] na czacie. Ale według mnie rzeczy typu double jump czy speed to juz taka troche przesada ala COD-MOD ;x Można dodać jakies opcje dla vipa żeby był bardziej atrakcyjny do kupienia ale nic co zmienia rozgrywkę.. można dodać dla vipa np. brak ograniczenia awp czy coś.  Jeżeli chodzi o komendę !vip to po wpisaniu jej musi się wyświetlać od razu opcja kupienia vipa i sprawdzenie co ten vip posiada. A i Normalny Vip musi miec coś czego nie ma Nocny Vip ;) nie mówie że zabierać coś dla nocnego vipa ale dodać cos dla zwykłego.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Komenda !vip do naprawy, jeśli nie zostanie naprawiona to mniej ViPów będzie. Można dodać speedboost, czaty usunąć bądź poprawić. Na czacie też by się przydało przed nickiem VIP.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.