Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ℭ𝔥𝔢𝔯𝔱𝔦

Nick admina banującego: 0MEH

Data/Mapa: 0:42 | 11/02/2023 | ★ Katujemy.eu ★ ONLY MIRAGE • 128TR

SteamID: STEAM_1:1:485308294

Serwer (mod):                               

Opis sytuacji: Można prosić demko, abym sam mógł zobaczyć, za co ban, i może zaczniecie testować adminów. Bo to, że czasem użyje sobie binda (bind "Mouse4" "toggle sensitivity 1.87 999999;") i skakanie mam na scroll to chyba normalne, ale każdy może powiedzieć, że na 128 tick o wiele lepiej się strzela niż na typ ujemnym 64. A to jaką rangę miałem przed tym, jak przeszedłem na serwery społecznościowe to widać na profilu.

• Lubię to! 2
Opublikowano

W skrócie dostałeś bana za autobh

16:19 Skacząc do kuchni nie wykonujesz absolutnie żadnej strefy a bh ci wychodzi.

18:27 Tu już razem z @  Turkuc Niejadek:( zauważyliśmy, że masz bh. przy takich strefach nawet zuhn nie potrafi skakać.

27:26 Tu przy okazji jakiś prefect scan w typa na schodach, a gdy już go trafiles to szybko celownik dałeś na dół po mimo tego, że jest pokazywanie hp jak kogos trafisz.

30:46 Kolejne bardzo ładne bh od conecta do schodów w underze.

31:45 Tu kolejne bh

34:20 Tu jeden skok, ale raptownie jak leciałeś w dól to bardzo płynnie poleciałeś do tylu a tak się nie da bez autostrafe.

Mógł bym więcej wypisać, ale nie ma sensu wypisywać akcji z udziałem 2/3 skoków.

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

16:19 -b

18:27 -b

27:26 -b

30:46 -b

31:45 -b

34:20 -b

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.