Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: nohacik2

Mutacja głosu: Tak
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/n0h4t katujemy.eu/145.239.16.134:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Tak byłem adminem 3 razy oraz byłem na tym serwerze wcześniej adminem.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie no tak z godzinke na spokojnie 
Dlaczego Ty?: 

1- Często gram na serwerze kiedy jest to tylko możliwe i mam dobry kontakt z większością graczy oraz jestem dość rozpoznawalny.
2-Staram się pomagać nowym graczom ( pisząc nim na przykład komendy lub inne przydatne rzeczy np: jak włączyć menu vipa, gdzie można go zakupić oraz jaki skrót na klawiaturze otwiera menu wyboru skinów )
3-Potrafię szybko zweryfikować czy dana osoba używa wspomagaczy oraz jestem osobą próbującą załagodzić konflikty między graczami kiedy jest to tylko możliwe.
4-Gram często w godzinach kiedy nie ma administracji, przez co graczę łamią regulamin: cheatując, zabijając po autobalansie lub wydając dziwne dźwięki.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: dc: _nohat#9172
SID: STEAM_1:1:655689424    
76561199271644577

Posiadasz konto Prime?: Tak

kejmaN.  

Nick w grze i na forum ma być taki sam.

https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

zymmu   (edytowane)

Mimo wszystko dam ci szanse. Przyjęty na okres próbny (7dni).

Edytowane przez zymmu
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na tak:

+ GT nawet okej, dobra aktywność

+ Podczas ostatniego czasu kiedy byłeś adminem dużo pomagałeś, byłeś przydatny itp.

+ Wiek

+ Staż na serwerze 

- podanie jest skopiowane od ostatniego twojego podania

Opublikowano

Jestem na tak:

+ GT jest git  dobra aktywność

+ Podczas ostatniego czasu kiedy byłeś adminem dużo pomagałeś  byłeś przydatny itp.

+ Wiek

+ Staż na serwerze 

Opublikowano

Jestem na TAK!

+ Doświadczenie, byłeś już tu adminem.

+ GT nawet spoko, ale może być lepiej.

+ staż na serwerze.

- Skopiowane podanie....

• Donator
Opublikowano

Ja jestem Aktualnie na nie.

:POLICE:Masz momentami słabe zachowanie co nie dzieje się jednorazowo.

:POLICE:Miałeś już admina i nie umiałeś warnów odrobić co to jest pare min roboty.

:POLICE:W dodatku ss niżej, ss dokładnie z 29.01 więc to niecałe 2 tyg temu:feelspoliceman:

:POLICE:- za skopiowane podanie.

5C83505FE24986CABFF7562493AD837E7D88346D

• Haha 2
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.