Mati_ŁatwaPestka Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Twój nick: Mati_ŁatwaPestka Nick admina banującego: @ Keenzy Data/Mapa: 10:37 | 09/02/2023 | SteamID: STEAM_1:0:588913689 Serwer (mod): ██★ Katujemy.eu ★ 5vs5 MIRAGE • 128TR ... Opis sytuacji: Gram sobie na mirku jak zawsze, jest only A, to pomyślałem sobie, że dobrym pomysłem byłoby pójście z innej strony, czyli od undera. Pan Keenzy napisał na chacie "only A dzieciaki". Przed tym jeszcze żalił się, że gramy jakiegoś faceita(ogólnie graliśmy wolno i spokojnie w tej rundzie lub poprzedniej). Odpowiedziałem mu na jego żale: "utkaj już", "pier**lisz i pier**lisz na tym chacie", po czym dostałem permanentnego bana za "Ignoring admins". Co prawda, to co napisałem jest trochę niekulturalne, ale myślę, że ban nie ma żadnej podstawy(chyba, że jestem ślepy i czegoś nie widzę w regulaminie). Mam nadzieję na szybką odpowiedź i usunięcie bana :) bans: click bans Wycinek z konsolii: [Pro] Keenzy : only a Tried to look up command say as if it were a variable. *DEAD* [Ziółko] Mati_ŁatwaPestka : wypad keydrop [Pro] Keenzy : dzieciaki Tried to look up command say as if it were a variable. *DEAD* [Ziółko] Mati_ŁatwaPestka : a ty utkaj [Pro] Keenzy : ja? ogjadzia connected. Tried to look up command say as if it were a variable. *DEAD* [Ziółko] Mati_ŁatwaPestka : nie ja Katujemy.eu » Gracz ogjadzia ( 163 pkt. 422/2702 ) połączył się z Poland. Tried to look up command say as if it were a variable. *DEAD* [Ziółko] Mati_ŁatwaPestka : pierdolisz i pierdolisz na tym chacie UiToolkit.ShowCustomLayoutTooltip - Unable to find target panel 1. Don't yet support elliptical arc rendering Don't yet support elliptical arc rendering Don't yet support elliptical arc rendering Don't yet support elliptical arc rendering UiToolkit.ShowCustomLayoutTooltip - Unable to find target panel 1. Don't yet support elliptical arc rendering Don't yet support elliptical arc rendering Don't yet support elliptical arc rendering Don't yet support elliptical arc rendering *DEAD* b1oly : EZ Z TOBA Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. Pozdrawiam cieplutko. czak February 9, 2023 Cenzuruj przekleństwa! #pisemne 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Regulamin serwera nie przewiduje takiego bana, gracz dostaje ub. Rozstrzyganie z adminem zostawiam tobie @ Boshy 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts