Jump to content
rtk

zgloszenie

Recommended Posts

Twój nick: rtk 

Nick podejrzanego: sehc

STEAM ID podejrzanego:STEAM_1:1:515125940

Rodzaj cheata: imo esp

Data/Mapa: mirage, kolo 21 bodajze

Serwer (mod): om3

Dowody (link do demka):

Ogolnie sytuacja jest taka, ze oponent bardzo dziwnie dla mnie gra, faceit lvl 3 1 mecz w ktorym wykrecil 0.9 kd,  na mmie takie samo kd. Movement bota, placement celownika bota. Interesujacy jest fakt, ze w 36  meczy (20 wygranych, 2 remisy, 14 przegranych) chlop ma wbitego supreme.

peekuje w dziwny sposob mianowicie w taki sposob, jakby wiedzial gdzie jest oponent. strzela tez dziwnie, wiec pewnie legit cfg pod aimbota, ale tego na gotv rozpisywal. 

https://csgostats.gg/player/76561198990517609

Bardzo bym prosil o zwrocenie uwagi na to, jak oponent peekuje. W pierwszej polowie jego team prawie w ogole nie daje infa, natomiast w drugiej non-stop ktos gada, a jednak wie bardzo duzo. 

https://672.gotv.pro/srv68410/auto-20230208-2059-de_mirage.dem.zip

demo_index 1

demo_index_max_other 5000

13:55 super legit korekcja celownika pod typa za sciana
16:49 znowu check sciany, zeby sprawdzic czy sa oponenci
17:00 cala ta akcja do pierwszego fraga mi smierdzi, podchodzi ten apart jakby wiedzial, ze stoi tam chlop
17:18 typowe zagranie ludzi, ktorzy pala espa ale probuja sie kryc, mianowicie holduja najblizszy spot, przy ktorym jest oponent, byleby nie leciec wcelowanym centralnie w niego
19:02 no troszke model
22:15 znowu check sciany, nikogo nie ma to pale wroty, brrr
21:41 sus troszke
22:41 wyglada to dla mnie jakby chcial isc w okno, ale zauwazyl oponenta, wiec idzie exit
23:40 check sciany, nikogo nie ma, pale wrotke

hudinii  

Dodaj link do demka lub dokładny czas mapy

hudinii  

Decyzja 48h

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.