Jonhy Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Nick na serwerze: Jonhy Katujemu.eu Wiek: 13/14 Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT): https://www.gametracker.com/player/Jonhy Katujemy.eu/145.239.237.106:27130/ Doświadczenie w adminowaniu: nie posiadam ale szybko się uczę Znajomość sourcemoda [0/10]: 4/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 2 do 5 h w weekendy do 6, 7 h Dlaczego Ty?: Gdy admini nie moją czasu a cheater jest to nie ma kto zbanować go i ludzie zaczynają wyzywać itd. Ja chciałbym pomóc tutaj na tym serwerze wróciłem po 2 miesiącach na serwer i nie wielka liczba osób mnie pamięta jestem osobą kulturalną. Gram teraz często na serwerze i chce pomóc graczom , nie ma adminów jak jest osoba toksyczna wyzywa używa wulgaryzmów zbyt dużo. Posiadasz mikrofon?: Owszem posiadam Kontakt: Jonhy Katujemy.eu#3454 SID: 76561199214448632 Posiadasz konto prime?: Tak oczywiście Ninja-warrior February 11, 2023 (edited) brak kultury byłem na spekcie zamiast spokojnie reagować to wyzywasz , jak się poprawisz to może wtedy. Edited February 11, 2023 by Ninja-warrior 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!alker Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Jestem neutralny -podanie, boli w oczy -Od momentu twojej "przerwy" praktycznie nikt cię nie pamięta -Doświadczenie, ale idzie się nauczyć +Chęć pomocy +Poprawiłeś swoje zachowanie +Staż na serwerze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Jestem za Okresem próbnym, ponieważ potrzeba Adminów. - Wiek, - Dlaczego Ty nie przekonuje mnie za bardzo, + GT jest GiT, +/- Grasz od tygodnia, bo dopiero wróciłeś a już podanie, + Chęć pomocy, + Kulturka, + Stały Bywalec serwera. Na dole porównanie ostatniego Tygodnia Twojej gry do ostatniego Miesiąca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFi0753 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 jestem neutralny - wiek napisałeś 13/14 lat a w podaniu z listopada 2022r. napisałeś że masz 15 lat - doświadczenie można się nauczyć +/- . GT git pomimo tego nie zauważyłem abyś udzielał się na VC + chęć pomocy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xanny- Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Jestem na TAK +GT +Rozmowny +Miły -dlaczego ty 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja-warrior Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts