Jump to content
koyeek

[ODWOŁANIE] - koyeek

Recommended Posts

Powiem Ci że miałeś pecha że wszedłem pod koniec meczu i zobaczyłem ile wykręciłeś fragów. 

Dużo razy gracz podczas meczu się zatrzymywał w miejscu idąc tylko w,a,s,d i nie wnikam co tyle razy robiłeś że nie ruszałeś myszką.

Według mnie gracz posiada WH.  Możliwy triggerbot, ale bardzo szybkie strzały można również oddać przy użyciu wh więc raczej to pierwsze.

http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1675877301-1675880458.zip

03:40 - bardzo ciekawy timeing. Akurat jak przeciwnik szedł w stronę pałacu na shift'cie, ty nagle się schowałeś +/-

05:50 wskakuje do wejścia pałacu i dziwna próba prefire? Gdy w ułamkach sekund widział rękę ale powiedzmy że przypadek +/-

10:30 ten pierwszy strzał bardzo szybki i ta twoja reakcja na typa w jungli. Nie widziałeś nie słyszałeś i w pewnym momencie chciałeś wrócić na tego typa celownikiem. Polecam oglądać na szybkości 13%+b

12:25 co prawda słyszałeś ale też bardzo szybki strzał +b

13:40 ciekawi mnie ta cała akcja do końca rundy. W pewnym momencie bardzo szybki strzał (zabija legoshi)+b

18:10 podejrzane zachowanie. Słyszałeś ich za boxami wcześniej ale jak idziesz potem w stronę tt i ta szybka reakcja zawracania gdy na wh zobaczyłeś ilu idzie w twoją stronę +b

23:05 słyszał to prawda ale też bardzo szybki ten pierwszy strzał. Najlepiej oglądać na 13% szybkości +b

27:30 w pewnym momencie gracz ze scoutem peekuje, kolejny raz pree-fire +/-

42:25 w pewnym momencie przeciwnik idzie w stronę pałaców, a podejrzany zauważa jego mini pixel głowy. Oglądałem ten moment w normalnej szybkości i spowolnionej, i jest to wręcz niemożliwe zauważyć taki mały pixel w bardzo szybkim czasie. +b

46:30 - słyszałeś ale też dość szybki strzał +/-

50:25 takie wyczekiwanie na fraga i też szybki strzał +/-

51:30 też szybki ten strzał na boxach +/-

Tyle ode mnie. Blokuję temat by nie było spamu. Dobranoc

Guest

Decyzja 48h

• Like 2

5:50 - [+/-b]
10:30 - [+b]
12:25 - [+b]
13:40 - [+b]
18:10 - [+b]
23:05 - [+b]
27:30 - [+b]

Nie ma co oglądać do końca po 3 rundach tego gracza nie zostawia on wątpliwości Trrigerbot + WH Ban zostaje 

• Like 1
  • Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.