Popular Post Fisha Posted February 8, 2023 V.I.P Donor Woman Popular Post Share Posted February 8, 2023 Autor: To chyba ja... Screen / Demo: W odnośniku do imgura znajduje się druga praca, jakby ta mu się nie spodobała. https://imgur.com/a/psUsBF0 Niesety dwie tu się nie zmieściły. Proszę mi tu nie dawać krytyki, bo zdaje sobie sprawę, że nie jest to praca świetnej jakości. Pozdrawiam i trzymajcie kciuki uwu ____________________________________________________________ W tym temacie zabiegam o względy mojego idola @ dejmano Damian zostaniesz moją walentynką? 3 2 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ally Posted February 8, 2023 V.I.P Woman Share Posted February 8, 2023 Mega praca, robi wrażenie. @ dejmano powiem Ci tak, jak nie docenisz tej kobiety i jej pracy to idz wwww...... wiesz gdzie. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted February 8, 2023 V.I.P Donor Share Posted February 8, 2023 Dziękuje, prace bardzo ładne, biorę 1 godzinę temu, Fisha napisał(a): Damian zostaniesz moją walentynką? Tak 2 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Marcivn Posted February 8, 2023 Popular Post Share Posted February 8, 2023 ulalalala @ dejmano chyba walentynki wystrzałowe będą jak fajerwerki w sylwestra 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts