*S* Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Nick: *S* Imię: Paweł Wiek: 22 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/*S*/145.239.237.170:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: byłem wcześniej adminem na serwerze katujemy 1vs1 Znajomość sourcemoda [0/10]: 6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie 2 h Dlaczego Ty?: najczęściej gram na serwerze rano i po 24 , często jest tak ze nie ma admina a jest dużo cheterow Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: [email protected] SID: STEAM_1:1:103277203 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak * Jeżeli podanie zostanie odrzucone kolejne możemy złożyć za 7 dni. *Jako admin musisz minimum 3 godzin tygodniowo spędzać na serwerze. *Nie wymagamy składki miesięcznej! February 8, 2023 Odrzucam podanie przez słabą aktywność. Grasz u nas dopiero tydzień, daj się poznać, dobij wymagane godziny i spróbuj zaaplikować za tydzień. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo1169 Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Witaj! Jestem na NIE + Konto na forum (ale chyba rzadko tam zaglądasz) + Mój imiennik :) - Nie kojarzę cię (chyba jesteś nowy) - Czas spędzony na serwerze Życzę powodzenia, i do usłyszenia na serwerze! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts