APRIL Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Nick oskarżyciela: silver 2 Nick oskarżonego: Kenzy SID oskarżonego: STEAM_0:1:549728859 Data i godzina zdarzenia: dziś 12;52 cos +/- Przebieg sytuacji: gram se jak zawsze na tym cudownym serwerze i dostaje instant bana za NIC zupelnie nic szkodliwego dla tego serwera nie robiłem grałem rutynowo ale temu panu coś się nie podobało w tym że niestety ale jestem od niego o wiele lepszy i nałożył na mnie bana :( jest mi bardzo przykro z tego powodu ze po raz kolejny administracja tego serwera jest na tak niskimi poziomie :< jedynie @ Grzech sprawia ze wierze w ten serwer ♥ Dowody (screeny/demo z serwera):screen ponizej + demko jakos z 12;30 cos +/- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
APRIL Posted February 8, 2023 Author Share Posted February 8, 2023 edit: co tu się że tak powiem odp***dala???! XDD @ Boshy liczę na szybką reakcję w tej sprawie xd (te dwa typki po nwm 16lat na oko myślą że jestem odpalony i nakładają na mnie bezsesnsowne bany abym nie mógł grać XDDXDD wtfff?? dejmano February 8, 2023 +1 za prowokację wyżej/spam. Używaj opcji edytuj jeśli chcesz coś dodać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Cześć, ban został nadany przezemnie, ponieważ Keenzy przez pomyłke nałożyły ci na 2 minuty, a potem nie mogły ponownie ci nałożyć na 1D przez jakiś błąd. Przechodząc do rzeczy, sprawdzał osobe na ukrytym poczym zacząłeś pisać na say o tym, że owy admin znajduje się na ukrytym, jest to przeszkadzanie administracji za co dostałeś ostrzeżenie. Przeszedłem na ukrytego by tez sprawdzic sobie inna osobe gdzie drugi admin sprawdzał inna, ty za to rzucales teksty ktore nawiazywaly do jednego.. To ze sa admini na spect co jest to przeszkadzanie administracji. Keenzy chciał cie zbanowac na 24h za powód ktory widac na screenie lecz przez twoj nick zrobił sie jakis bląd wiec tylko jak wróciles na serwer (5minut okolo) zostales zbanowany przeze mnie za Keenziego Więcej do wyjaśnienia nic nie mam Boshy February 8, 2023 Sprawe rozpatrze do jutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boshy Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Po obejrzeniu dema miałem mieszane uczucia co do twojej osoby. Sam nie lubisz cheaterów, byłeś adminem i wydajesz pozostałych, którzy są na spekcie, żeby później inni się kryli ? Ban skrócony do 8H, co w efekcie ci usuwa już bana. Skarge odrzucam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boshy Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts