Jump to content
walter biały

Podanie na admin walter biały

Recommended Posts

Nick: walter biały
Imię: Miłosz
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):  https://www.gametracker.com/player/walter biały | mirageonly.pl |/145.239.237.170:27015/ https://www.gametracker.com/player/walter biały/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Stosunkowo duże, byłem adminem już na arenie 1v1 na innej sieci. W tamtym roku byłem adminem om#6 a teraz jestem administratorem 2maps. Znam obowiązki admina i wiem, że podołam im najlepiej jak potrafię
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Tygodniowo myślę, że z 8 godzin na spokojnie. Nie jest to za dużo wiem, ale wszystko idzie poprawić
Dlaczego Ty?: Nie zamierzam się tutaj za bardzo rozpisywać. Na arenki uczęszczam już dosyć długo i w sumie myślałem już ostatnio o złożeniu podania na taką posadę jednak rekrutacja była zamknięta. Na serwerze jestem dosyć rozpoznawalny, więc myślę, że nie będzie problemu z komentarzami typu „jakiś random na adminie”. Obecnie sprawuję się dobrze jako admin 2 maps, więc chciałbym sprawdzić się również jako admin na innym ulubionym serwerze. Lepszej okazji na złożenie podania nie było. Umiem rozpoznać osobę używająca wspomagaczy, ale jak dobrze wszyscy wiemy większość pracy adminów, to uciszanie „zbyt głośnych osób”. Liczę, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, miłego wieczoru! :cathug:

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: steam/forum/discord
SID: STEAM_0:1:544485175

Posiadasz konto Prime?: Jasne
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Na pamięć

HeliX  

Podanie odrzucam ze względu na bardzo niską aktywność, popraw ją i spróbuj za tydzień :)

• Like 5
  • KAT 1
  • I love it 1

Wydaję mi się, że można dać ci szanse wykazania się

+/- podanie (szczerze, oczekiwałem od Ciebie więcej)
+ doświadczenie/sm (masz już admina na 2MAPS, więc wiesz z czym to się je)
+ komunikatywność

23 minuty temu, walter biały napisał(a):

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Tygodniowo myślę, że z 8 godzin na spokojnie. Nie jest to za dużo wiem, ale wszystko idzie poprawić

+/- aktywność ( piszesz, że 8 godzin/tyg, a w tym  lekko ponad 2 godziny masz ) :heee:

• Like 1
  • I love it 1

Jestem Neutralna.

+ Doświadczenie

+ Komunikatywny (przynajmniej ze mną XDDD)

+ Konto na forum i chęci

No nie ładnie kłamać :<<

- Aktywność do poprawy

Dzięki buziaki.

yahiamice. on Twitter: "@clown_depot yo chase check out this goofy ahh cat  https://t.co/TrC4QdH88A" / Twitter

• Like 1
  • KAT 1
  • I love it 1

Jestem NEUTRALNY

+/- naprawde rzadko cie widze na arence

+/- "dlaczego ja", nie spodobalo mi sie pierwsze zdanie, wlasnie chodzi o pokazanie sie z jak najlepszej strony, a nie takie bierne podejście do pytania

+/- wiek

+ doswiadczenie

• Like 1
  • I love it 1

• 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.