walter biały Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Nick: walter biały Imię: Miłosz Wiek: 16 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/walter biały | mirageonly.pl |/145.239.237.170:27015/ https://www.gametracker.com/player/walter biały/145.239.237.170:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Stosunkowo duże, byłem adminem już na arenie 1v1 na innej sieci. W tamtym roku byłem adminem om#6 a teraz jestem administratorem 2maps. Znam obowiązki admina i wiem, że podołam im najlepiej jak potrafię Znajomość sourcemoda [0/10]: 6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Tygodniowo myślę, że z 8 godzin na spokojnie. Nie jest to za dużo wiem, ale wszystko idzie poprawić Dlaczego Ty?: Nie zamierzam się tutaj za bardzo rozpisywać. Na arenki uczęszczam już dosyć długo i w sumie myślałem już ostatnio o złożeniu podania na taką posadę jednak rekrutacja była zamknięta. Na serwerze jestem dosyć rozpoznawalny, więc myślę, że nie będzie problemu z komentarzami typu „jakiś random na adminie”. Obecnie sprawuję się dobrze jako admin 2 maps, więc chciałbym sprawdzić się również jako admin na innym ulubionym serwerze. Lepszej okazji na złożenie podania nie było. Umiem rozpoznać osobę używająca wspomagaczy, ale jak dobrze wszyscy wiemy większość pracy adminów, to uciszanie „zbyt głośnych osób”. Liczę, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, miłego wieczoru! Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: steam/forum/discord SID: STEAM_0:1:544485175 Posiadasz konto Prime?: Jasne Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Na pamięć HeliX February 9, 2023 Podanie odrzucam ze względu na bardzo niską aktywność, popraw ją i spróbuj za tydzień :) 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seru Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Wydaję mi się, że można dać ci szanse wykazania się +/- podanie (szczerze, oczekiwałem od Ciebie więcej) + doświadczenie/sm (masz już admina na 2MAPS, więc wiesz z czym to się je) + komunikatywność 23 minuty temu, walter biały napisał(a): Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Tygodniowo myślę, że z 8 godzin na spokojnie. Nie jest to za dużo wiem, ale wszystko idzie poprawić +/- aktywność ( piszesz, że 8 godzin/tyg, a w tym lekko ponad 2 godziny masz ) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Za okresem próbny za kłamstwo. + Mikro i Prime, + GT jest GiT, + Doświadczenie, +/- Wiek, - Nie przeczytałeś żadnego z 3 regulaminów! Kłamiesz w podaniu mordo :/. Eh... 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Adik Posted February 8, 2023 Leading Editor V.I.P Moderator Share Posted February 8, 2023 Na tak + GT + Doświadczenie + Chęci - Wiek GL mordzia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo1169 Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Widzę że kłamstwo ma krótkie nogi :/ Jestem neutralny + Czasami cię widuje (powiedzmy ze aktywność) + Konto na Forum - Kłamstwo - Mało się udzielasz na czacie głosowym Powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilworm Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Jestem Neutralna. + Doświadczenie + Komunikatywny (przynajmniej ze mną XDDD) + Konto na forum i chęci - No nie ładnie kłamać :<< - Wiek - Aktywność do poprawy Dzięki buziaki. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urowd Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Jestem NEUTRALNY +/- naprawde rzadko cie widze na arence +/- "dlaczego ja", nie spodobalo mi sie pierwsze zdanie, wlasnie chodzi o pokazanie sie z jak najlepszej strony, a nie takie bierne podejście do pytania +/- wiek + doswiadczenie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliX Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts