Jump to content
Mkm

Skarga na urowd

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Cocaine Rat from Columbia 
Nick oskarżonego: @  urowd
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:115094225

Data i czas zdarzenia: 07.02.2023
Przebieg sytuacji: Po zapytaniu dlaczego mój kolega dostał muta na 30 minut (bez powodu) chłop zaczął mówić że może się odwołać od muta na 30 minut, potem stwierdzając że nie musi mieć powodu żeby mutować kogokolwiek, dodam że nie było żadnego ostrzeżenia od tego admina w strone gracza Olafek, gdy zapytałem po raz kolejny za co dostał muta, urowd stwierdził że olafek może dostać unmute którego dostał BEZ POWODU jeżeli napisze wierszyk (XD) to mu powiedziałem żeby się ciągnął lachociąg, następnie zwyzywał mnie również na czacie tekstowym na serwerze i dostałem bana na godzinę.
Dowody: demko z dnia 07.02.2023  godzina 17:24 

• Like 1
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Wow 1

@  urowd wypowiedz się

Edit:

Dobra zaczynając od początku mylisz osoby w skardze oraz adminów na serwerze. Twój kolega otrzymał mute na 30 min bez ostrzeżenie za nadużycie.

Tak jak poinformował cię inny gracz na serwerze @  Profesor Tabaluga admin nie ma obowiązku ostrzegania przed mutem

Cytat

gdy zapytałem po raz kolejny za co dostał muta, urowd stwierdził że olafek może dostać unmute którego dostał BEZ POWODU jeżeli napisze wierszyk (XD)

Jak sam zauważyłes admin powiedział to w formie żartu a twoja reakcja na to jest tragiczna.

Zapytałeś się urowda czy jest adminem. Gdy ten potwierdził odpowiedziałeś:

Spoiler

"to ch*j ci w pi*de parówo jeb*na"

za co dostałeś mute na 7 dni.

Cytat

następnie zwyzywał mnie również na czacie tekstowym na serwerze i dostałem bana na godzinę.

Wszysto było by dobrze gdyby nie twoje kolejne zachowanie na czacie.

Spoiler

"wyru*ham ci matkę, jeb*na parówa w administracji" kolejne prowokacje w strone psychopaty, urowda oraz emilqi która nawet nie dołączyła do administracji.

Od siebie dodam to, że jest to twoja druga skarga na administrację serwera w, której całą winę za sytuację ponosi twoja osoba. Wyżej wymienione cytaty tylko potwierdzają to, że nie potrafisz się zachowywać i działasz na niekorzyść sieci. 

• 2.23 Działanie na szkodę sieci Katujemy.eu (Ban 10800min. - permanentny)
  • 3.10 Zakazane jest grożenie Administracji śmierć oraz prowokacja w stronę ich rodziny (Mute/Gag 10080min - permanentny Ban 10080 - permanentny.)

Skarge uważam za niesłuszną a twoja osoba otrzymuje bana permanentnego za złamanie wyżej wymienionych punktów regulaminu. 

Witam, chciałbym z początku nadmienić, że na serwerze był w tej samej chwili inny administrator, który zwrócił się o pomoc z "ogarnięciem sytuacji" od razu gdy dołączyłem do serwera. Ani Twój ban na 60 minut, ani rzekoma informacja o tym, że gracz "olafek" może się odwołać nie padły z moich ust. 

Twój kolega dostał muta na 30 minut, ponieważ utrudniał drugiemu obecnemu w tej chwili administratorowi w ogarnięciu sytuacji, a został wcześniej upomniany. 

Muta dostałeś z prostego powodu, robiłeś na serwerze syf, używałeś non-stop wulgarnego słownictwa, na sam koniec spytałeś czy jestem adminem po czym mnie zwyzywałeś "To ch*j ci w pi*de par*wo jeb**a", więc nie pozostało mi nic innego jak cię wyciszyć i zgodnie z taryfikatorem wystosować karę. Następnie zostałeś zbanowany przez drugiego obecnego administratora po tym jak również jego wyzwałeś na chacie. 

• 3.3 Zakazane jest wyzywanie Administracji serwera. (Mute/Gag 30 - 10800min. | Ban 30 - 10800min.)

INNE NARUSZONE PUNKTY REGULAMINU: 

-2.13

-2.17

-2.18 

Odnosząc się do tego, co napisałem na czacie - też jestem człowiekiem i emocje potrafią ponieść tak jak każdego, aczkolwiek nie uznaje tego co napisałem za słuszne i potrzebne oraz jestem w stanie przeprosić.

Mimo wszystko uważam, że wystosowane kary są słuszne. 

demo

HeliX  

Decyzja do 24h.

Night0oo  

Cenzuruj wulgaryzmy PISEMNE !!!

• Like 3
  • KAT 1
  • I love it 1

• 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.