DanyTyrex Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Nick: DanyTyrex Imię: Daniel Wiek: 21 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/DanyTyrex/145.239.237.170:27015/ https://www.gametracker.com/player/DanyTyrex Katujemy.eu/145.239.237.170:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie 2/3h Dlaczego Ty?: Bo jestem fajny miły i lubie pomagac, duzo osob mnie zna, jestem aktywny. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Steam DanyTyrex SID: STEAM_1:1:576391585 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina (link)?: TAK Akceptujesz regulamin serwera (link)?: TAK Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: TAK HeliX February 9, 2023 Podanie odrzucam, popraw kulturę i pokaż się od dobrej strony. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo1169 Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Witaj Dany, jestem neutralny + Aktywny gracz + Rozpoznawalny - Ban od właściciela za obrażanie (nie znałem z tej strony) Powodzenia!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urowd Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Na NIE + Jesteś aktywny i rozpoznawalny + Mikro - Konto na forum pod podanie - Ban od właściciela - Lubisz prowokować i uczestniczyć w młynie Powodzonka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Jestem Neutralny. + Mikro i Prime, + Wiek, +/- Rozpoznawalność - Ludzie Cię znają w sumie tylko dlatego, że bardzo dużo osób ograłeś na kredyty pod !jackpot, - Ban od Właściciela, - Konto pod Podanie, 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilworm Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 W sumie to tez jestem neutralna w miarę. + Wiek + Aktywność i komunikatywność - Różnie z tobą bywa jeśli chodzi o samą kulturkę - Konto pod podanie - No i banik od właściciela Pozdrawiam serdecznie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliX Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts