Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
DonPedro

Na Admina By -----DonPedro---- Nadaje Się ?????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Jakub

Staż na forum : 2 i pól miesiąca 

Wiedza na temat serwera [0/10]: Myślę że na 8/10 :)
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8/10

Serwer: [COD 801LVL]

Dlaczego ty? : Jestem osobą kompetentną, która dobrze wypełnia swoje obowiązki i nie boi się nowych wyzwań. Na serwerze mam przegrane na serwerze 7019 minut czyli około 119 godzin. Widać, że jestem aktywnym graczem, któremu zależy na rozwoju sieci i dlatego składam to podanie. Wcześniej zrezygnowałem z opiekuna ale to nie dlatego, że sobie nie radziłem po prostu była to bardziej koleżeńska przysługa. Uważam, że na serwerze jestem lubianą osobą, z którą można pożartować ale też taką, która potrafi trzymać dystans. Każde wolne chwilę poświęcam katujemy.eu jestem no-lifem bez przyjaciół w realu xD (żart) Przed składaniem jakiegokolwiek podania najpierw próbuje ogarnąć dotychczasowe obowiązki. Myślę, że nadam się na to stanowisko pomimo tylu rang, które opanowałem i staram się o nowe wyzwania, którym na pewno podołam! Wybór należy do was.

Kontakt:

- Tel.

- Steam

Opublikowano

Imię : Jakub

Staż na forum : 2 i pól miesiąca 

Wiedza na temat serwera [0/10]: Myślę że na 8/10 :)

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8/10

Serwer: [COD 801LVL]

Dlaczego ty? : Jestem osobą kompetentną, która dobrze wypełnia swoje obowiązki i nie boi się nowych wyzwań. Na serwerze mam przegrane na serwerze 7019 minut czyli około 119 godzin. Widać, że jestem aktywnym graczem, któremu zależy na rozwoju sieci i dlatego składam to podanie. Wcześniej zrezygnowałem z opiekuna ale to nie dlatego, że sobie nie radziłem po prostu była to bardziej koleżeńska przysługa. Uważam, że na serwerze jestem lubianą osobą, z którą można pożartować ale też taką, która potrafi trzymać dystans. Każde wolne chwilę poświęcam katujemy.eu jestem no-lifem bez przyjaciół w realu xD (żart) Przed składaniem jakiegokolwiek podania najpierw próbuje ogarnąć dotychczasowe obowiązki. Myślę, że nadam się na to stanowisko pomimo tylu rang, które opanowałem i staram się o nowe wyzwania, którym na pewno podołam! Wybór należy do was.

Kontakt:

- Tel.

- Steam

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Kosz

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.