Jump to content
Tab4luga

Podanie na admina

Recommended Posts

Nick: Profesor Tabaluga
Imię: Emil
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):  https://www.gametracker.com/player/tabaluga/145.239.237.170:27015/

https://www.gametracker.com/player/Profesor Tabaluga/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Nie byłem w administracji takie serwera, lecz chciałbym nauczyć się czegoś nowego i miło spędzić czas

Znajomość sourcemoda [0/10]: 6,5/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Myślę, że około 8h w tygodniu, natomiast w weekendy też troszke pogram. Wiadomo jak każdy człowiek mam obowiązki.

Dlaczego Ty?: Chciałbym dostać sie do administracji, poniewaz chciałbym spróbować się w nowej dziedzinie serwerów CS. Krótko mówiąc gram dosyć długo na serwerze i jestem zawsze mile widziany. Nie wdzieram się w żadne kłótnie między graczami itp.

Chciałbym równiez wykorzystać swój czas wolny na coś pożytecznego, a nie obijanie się, stąd też piszę właśnie to podanie. oraz po prostu służe pomocą innym, pracować w zespole.

Staram się być aktywnym graczem serwera.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Discord: ! Czleku#1729
SID: STEAM_0:0:621477541

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: tak

Guest

Podanie odrzucam ze względu na twoje dzisiejsze prowokacje wobec graczy oraz za poczuwanie się w roli "Admina Areny"

• Like 3
  • KAT 1
  • Wow 1

Witam, jestem na Tak

+ Aktywny

+ Rozpoznawalny

+ Udziela się na czacie głosowym 

+ Do zachowania nie mogę się przyczepić 

Na chwilę obecną nie jestem w stanie podać minusów więc życzę POWODZENIA.

• Like 1
  • I love it 1

Na TAK

+ Rozpoznawalny, znam cie i dobrze mi sie z toba spedza czas

+ jest kulturka

+ aktywnosc

BARDZO DUŻY + jestes mega pomocny na serwerze, gdy ktos czegos nie wie to sluzysz pomoca, upominasz graczy i zdecydowanie zapoznales sie z regulaminem oraz taryfikatorem (trust me)

- brak minusów :)

• I love it 1

• 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.