Tab4luga Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Nick: Profesor Tabaluga Imię: Emil Wiek: 19 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/tabaluga/145.239.237.170:27015/ https://www.gametracker.com/player/Profesor Tabaluga/145.239.237.170:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Nie byłem w administracji takie serwera, lecz chciałbym nauczyć się czegoś nowego i miło spędzić czas Znajomość sourcemoda [0/10]: 6,5/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Myślę, że około 8h w tygodniu, natomiast w weekendy też troszke pogram. Wiadomo jak każdy człowiek mam obowiązki. Dlaczego Ty?: Chciałbym dostać sie do administracji, poniewaz chciałbym spróbować się w nowej dziedzinie serwerów CS. Krótko mówiąc gram dosyć długo na serwerze i jestem zawsze mile widziany. Nie wdzieram się w żadne kłótnie między graczami itp. Chciałbym równiez wykorzystać swój czas wolny na coś pożytecznego, a nie obijanie się, stąd też piszę właśnie to podanie. oraz po prostu służe pomocą innym, pracować w zespole. Staram się być aktywnym graczem serwera. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Discord: ! Czleku#1729 SID: STEAM_0:0:621477541 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina (link)?: tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?: tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: tak February 8, 2023 Podanie odrzucam ze względu na twoje dzisiejsze prowokacje wobec graczy oraz za poczuwanie się w roli "Admina Areny" 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilworm Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Jestem na TAK + aktywność + miły, komunikatywny + wiek - brak doświadczenia, ale można to jak najbardziej nadrobić ;)) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Na TaK! + Wydaje się git osobą. + Mikro i Prime, +/- GT, 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psychopataznozemlata Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Miły chłopak pomocny aktywność znajomość SC na plusik Jestem na TAK 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo1169 Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Witam, jestem na Tak + Aktywny + Rozpoznawalny + Udziela się na czacie głosowym + Do zachowania nie mogę się przyczepić Na chwilę obecną nie jestem w stanie podać minusów więc życzę POWODZENIA. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urowd Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Na TAK + Rozpoznawalny, znam cie i dobrze mi sie z toba spedza czas + jest kulturka + aktywnosc BARDZO DUŻY + jestes mega pomocny na serwerze, gdy ktos czegos nie wie to sluzysz pomoca, upominasz graczy i zdecydowanie zapoznales sie z regulaminem oraz taryfikatorem (trust me) - brak minusów :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
missclxk Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Oczywiscie na TAK +Kultura +Opanowanie +Pomocny Z minusów brak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts