Popular Post Emilqa Posted February 6, 2023 Woman Popular Post Share Posted February 6, 2023 Nick: Emilqa Imię: Emilka Wiek: 16 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Emilqa/145.239.237.170:27015/ https://www.gametracker.com/player/Emila/145.239.237.170:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Byłam adminem na Only Awp przez ponad pół roku oraz mam prawie 2k h w CS:GO Znajomość sourcemoda [0/10]: 7 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 6 Dlaczego Ty?: Ponieważ mam doświadczenie, jestem miła i kulturalna. Zdarza się często kiedy gram, że nie ma adminów na serwerze. Nie jestem osobą stronniczą przez to wydaję mi się, że nadaję się na tą rangę. Posiadasz mikrofon?: tak Kontakt: dc, ts3 , steam SID: STEAM_0:1:570834808 Posiadasz konto Prime?: tak Akceptujesz regulamin admina (link)?: tak Akceptujesz regulamin serwera (link)?: tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: tak February 7, 2023 Podanie przyjętne, odezwij się na PW 8 1 1 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Najlepsza kandydatka Maciek xd + GT - Aktywność w ostatnim czasie + Mikro i Prime + Znam kultura musi być + Miła i ogarnięta 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomak Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 +GT +Aktywność +Kultura +Doświadczenie 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Marcinek_ Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 +doświadczenie +gt +prime +kultura Ogólnie fajna i miła laska 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilworm Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 + kultura + doświadczenie - nie jesteś za bardzo komunikatywna z tego co zauważyłam, może po prostu nie trafiłam na momenty. - mało co cie widzę na serwerze szczerze mówiąc wiec powiedzmy aktywność W sumie tak to neutralna opinie mam, ale przydałby się admin z doświadczeniem więc i tak chętnie powitam cie w gronie jakbyś została przyjęta <3! (Przyda się tu kolejna babka hehe B)) 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Jestem na TAK. + staż + aktywność + GT + duża kulturka (nie zawsze ale jednak ) Nic tylko powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q U V E R E K Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Hej hej! Jestem na TAK! Ponieważ wiem że masz zapał gdy ci się chce oczywiście, a czytając to podanie widać że masz chęci a więc przejdźmy do plusów. + Doświadczenie. + Znajomość SM. +/- wymagania. Myślę że można dać ci szanse natomiast należy to już do Właścicieli bądź opiekunów. życzę ci powodzenia Emilio! "A mutacje to ty masz?! hehe" 3 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
julkajestem Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 + GT + Doświadczenie + Aktywność + Kultura Świetna i ogarnięta kobitka 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Na tak. [+] Gra od dłuższego czasu. [+] Jest osobą rozpoznawalną na forum. Myślę, że na serwerze jako tako też. [+] Poparcie forumowiczów. [+] Doświadczenie, STEAM, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Na tak + wiek + doświadczenie + rozpoznawalna na arenach - ostatnia aktywność 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZL Posted February 6, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted February 6, 2023 Na TAK +miła osóbka +doświadczenie +rozpoznawalność +/- gt 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaNaN Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 + GT + Rozpoznawalność + Doświadczenie + Aktywność + Mózg (wielu tego brakuje) Miła i pozytywna osoba i od kiedy dołączyła do społeczności katujemy nie słyszałem o jakichkolwiek problemach z jej osobą. Jestem jak najbardziej na TAK 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ally Posted February 6, 2023 V.I.P Woman Share Posted February 6, 2023 Jestem na TAK + staż na sieci, + doświadczenie, + opanowanie, + wiedza ogólna z zakresu bycia adminem, + aktywność, + rozpoznawalność, + chęci, 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo1169 Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Jestem na Tak +Doświadczenie +Humor +Kultura osobista +Rozpoznawalność na forum -Mało rozmowna -Rzadko widuje cię na serwerze Koniec końców, myślę że świeży admin z doświadczeniem to nie jest zły wybór. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psychopataznozemlata Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Jestem na tak miła osoba ogarnięta doświadczenie na plusik kultura osobista i znajomość SC 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts