FiFi0753 Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Nick: FiFi0753 Imię:Filip Wiek: 19 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): gametracker.com/player/FiFi/145.239.237.170:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: 3-4 lata temu byłem administratorem na Arenie 1v1 Znajomość sourcemoda [0/10]: 6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: +/- 2h Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc przy serwerze, jestem dość rozpoznawalny na serwerze, mam dobre stosunki z graczami jak i administratorami, siedzę ostatnio dużo na serwerze i pomimo braku rangi staram się pomagać nowym graczom, staram się również upominać graczy o kulturalne zachowanie i nie wyzywanie innych. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście Kontakt: Steam/Discord/ts3/instagram/snapchat SID: STEAM_0:1:645320992 Posiadasz konto Prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina (link)?: Oczywiście Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak February 5, 2023 Poprawiam Steam ID February 8, 2023 (edited) Podanie przyjęte, odezwij się do mnie na PW Edited February 8, 2023 by Guest 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilworm Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Na TAK - czas jaki możesz poświęcić dziennie/tygodniowo bo 2h to jednak malutko na tydzień, ale jeśli mowa o samym jednym dniu to + - czasami jebniesz głupimi tekstami ale chyba każdemu się zdarza i można to poprawić bo sama wiem jak to jest hehe - to doświadczenie kilka lat temu jest meh XDD + pomagasz nowym graczom i jesteś komunikatywny + rozpoznawalność na serwerze Także wydaje mi się, że kulturka do poprawy i będzie miodzio ;pp 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Na Si! + Rozpoznawalny na serwerze, + Kultura jest, + Mikro i Prime, +/- Doświadczenie, +/- GT = W kratkę trochę, ale jeśli spojrzeć na minuty i to, że Twoja aktywność rośnie to jest GiT, Gadałem z Tobą wiele razy i uważam, że przyda się nam ktoś taki jak Ty! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Wow, trzy mocne kandydatury. Oczywiście na tak! +/- GT + wiek + rozpoznawalny (umie prosić danego o kredyty xD) +/- doświadczenie 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psychopataznozemlata Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Jestem na TAK aktywność w ostatnim czasie dość spora :) przyjacielski i pomocny oraz rozpoznawalny na serwerze masz doświadczenie w cs go więc przydasz sie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urowd Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Na TAK + Aktywny, rozpoznawalny na serwerze + Wiek +/- GT + Mikrofon i kultura 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolo1169 Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Witam, jestem na TAK! + Osoba z kulturą osobistą (przynajmniej tak mi się dałeś poznać) + Często widuję cię na serwerze + Aktywny na czacie głosowym + Pomocny - czas który możesz poświęcić na pełnienie roli Administratora Mam o tobie dobre zdanie, myślę że się nadasz! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts