Jump to content
TenShee

Skarga Tenshee

Recommended Posts

Twój nick: Tenshee

Nick oskarżonego:: @sëru

SteamID oskarżonego: Nie mogę nigdzie znaleźć.

Data i godzina zdarzenia: 31.01.2023 ok 21:35

Serwer (mod): only mirage 5 

Opis sytuacji: Witam, pisze w sprawie muta za uwaga "Cicho bo admin przyszedł". Dostałem muta na 2 godziny za utrudnianie administracji i mam 2 pytania:

-Co to za powód? czym przeszkodziłem w tym ze dla beki tak powiedziałem?

-i czy to przypadkiem nie jest nadużycie admina? oraz czy  to jest podstawa do napisania skargi na owego admina?

Dowody: 

Pozdrawiam

TenShee

Przenoszę do działu skarg serwera. Dodatkowo zmieniłem nazwę tematu dla większej przejrzystości.

W przypadku odwołań admini mają 24h na wyjaśnienia, a wspomniany mute jest na 2h. Prawdopodobnie temat będzie więc dłużej wisiał, niż czas trwania mute.

@  Hacker13 @  KyO zajmijcie się sprawą.

Sam w sumie napisałeś co i jak , więc demko potrzebne nie będzie.

28 minut temu, TenShee napisał(a):

-Co to za powód? czym przeszkodziłem w tym ze dla beki tak powiedziałem?

Dla jasności całe zdanie wyglądało tak ( jak coś admin wrócił, nie wyzywajcie się ) , owszem jest to utrudnianie zwłaszcza ze gracz od razu po usłyszeniu owego tekstu wie, że musi uważać (chyba nie o to chodzi, co nie?). Poza tym na serwerze jest pełno nowych graczy którzy nie orientują się w temacie administracji ( to znaczy kto jest adminem).

30 minut temu, TenShee napisał(a):

-i czy to przypadkiem nie jest nadużycie admina? oraz czy  to jest podstawa do napisania skargi na owego admina?

Tego nawet nie skomentuje. 

--------------------------------------------------------------------------------

A co do Ciebie @  Policjant Adrian pierw bulwersujesz się na serwerze rzucając tekstami typu "cheater, sprawdz go" po czym na czacie/mikrofonie wspominasz o tym , że admin siedzi na spekt. Owszem również jest to utrudnianie, zwłaszcza ze osoba , która jest "odpalona" automatycznie po tego typu tekstach wyjdzie z serwera lub najzwyczajniej w świecie wyłączy wspomagacze.

37 minut temu, Policjant Adrian napisał(a):

admin na spec pisząc dla śmiechu dostałem muta, a nawet nie wiedziałem, że jakiś admin siedzi. 

Ubaw po pachy.

Pozdrooo i dobrej nocki :default_biggrin:

• Like 3
  • Haha 1

52 minuty temu, seru napisał(a):

owszem jest to utrudnianie zwłaszcza ze gracz od razu po usłyszeniu owego tekstu wie, że musi uważać (chyba nie o to chodzi, co nie?)

A co ja z imienia i nazwiska powiedziałem kto jest admiem? nawet jak jakiś random wbije i tak powiem to dostane muta? niestety nigdzie nie wyczytałem w regulaminie o tym podpunkcie. Uważam, że jak jest full serwer to rzeczą oczywistą jest to ze admin gdzieś się czai i owy gracz, który łamie regulamin i tak będzie ostrożny i niezbyt trafia do mnie argument nowych graczy jak wszyscy wtedy grali kupę czasu.

Po drugie to był mój pierwszy raz kiedy tak powiedziałem i moim zdaniem powinienem dostać co najwyżej ostrzeżenie bo nawet jak to słyszałeś mieliśmy wszyscy luźną rozmowę i rzuciłem to w formie "żartu" 

ale dobra idąc tym tokiem rozumowania, jak jakiś gracz powie do ciebie wprost typu "seru masz admina? bo nie wiem jak kupić vipa" lub ktoś się spyta kto ma admina? a jakiś gracz wskaże ciebie to też to będzie utrudnianie pracy admina? 

Night0oo  

Jeśli chcesz coś dodać edytuj swój pierwszy post //PISEMNE!!!

@  seru posiada tutaj rację, ponieważ tak jak wspomniał nie którzy nie wiedzą który to admin a po tych słowach lub podobnych są teksty typu: "kto jest adminem?", co bardzo przeszkadza jeśli to usłyszy cheater. 

• Like 2
  • Sad 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.