Tech N9ne Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Nick z serwera: Tech N9ne Wiek: 19 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Tech N9ne/145.239.237.106:27130/ Doświadczenie w adminowaniu: Dosyć dawno temu, adminowałem na jakimś serwerku. Teraz już nie istnieje z tego co wiem. Znajomość sourcemoda [0/10]: 6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 3-4h dziennie średnio, a tygodniowo około 20h Dlaczego Ty?: Na serwerze jest często jakiś śmieszny cheater, a admina zazwyczaj nie ma. Uważam, że są braki w administracji. Jestem również doświadczonym graczem CS:GO, gram w sumie od 5 lat, chociaż na tym koncie tego nie widać. Na serwerze jestem chyba dosyć lubiany i uważany za dobrego gracza. Chętnie pomogę przy adminowaniu :) Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Discord : KingTechN9ne#6358 SID: STEAM_0:1:753195989 Posiadasz konto Prime?: Tak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Na Nie, - Dziwnie grasz, - Chcesz być adminem a nie przeczytałeś regulaminu nawet... xD - GT nie jest GiT a na dole SS (screen z ostatnich 30 dni Twojej gry na serwerze) - W Sm to Ci nie wierze - Konto pod Podanie 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!alker Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Na Nie. +/-GT, takie w kratkę trochę . -Dziwnie grasz. -Dostajesz dużo reportów. +Wiek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja-warrior Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts