Jump to content
Zxv

Odwołanie od bana - Zxv

Recommended Posts

Twój nick: Zxv

Nick admina banującego: Dejmano

Data/Mapa: 29.01.2023 Mirage

SteamID: STEAM_1:1:79027115

Serwer (mod):   Mirage#2                            

Opis sytuacji: No niestety dobre statystyki, ale dostałem nagle bana za aimassist + Wallhack - Nawet nie wiem czy dejmano był w ogóle na serwerze w tym momencie. Co jak co, poproszę rozpiskę.

• Haha 1
  • Wow 1

POV jak zwykle się wylał, więc pozostało GOTV, ale na wszelki wypadek możecie spróbować z povem.

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1675001229-1675005384.zip

Pov - https://megawrzuta.pl/download/6ae3bf6afeff20f2116b824839516944.html

Na start, przed odpaleniem dema polecam wpisać te dwie komendy, demo znacznie poprawi się wizualnie i zwiększy płynność.

demo_index 1

demo_index_max_other 2000

3;10 trzy fragi, recoila praktycznie nie widać, aimassist działa wporzo

5;32 znowu dziwne zachowanie celownika, nie bardzo chce się odkleić od modelu

7;53 ?xd komicznie wygląda

8;15 ciekawe sprawdzenie auta + strzał na typa pod oknem, nawet nie go nie widział

Kilka rund stał afk, kontynuując:

16;06 na fleszu, może i fart, ale dziwi mnie tracking

19;55 idealny spray na gościa, którego praktycznie nie widać XD aimassist robi co ma robić

20;14 oj, celownik trochę zwariował, ciekawe dlaczego? może nie wiedział, na którego ma celownik ciągnąć?

Zaczyna my zabawę, prawdziwy kennyS w swoim peaku formy, flick zawsze trafiony.

26;30 / 28;48 / 28;55 (szybki jak na niemieckim pingu) - dodatkowo, zastanawiające, dlaczego sprawdził tylko galę, ławkę/pusty/kuchnię totalnie olał.
29;55 dziwny tracking "yngronaldo", gość uciekł z rampy, a celownik nadal go goni, okej

Zachęcam do obejrzenia całej akcji i wyciągnięcia wniosków - 31:50

39;50 9 żywych ct, wchodzi w bsa tak o i od razu plant?

Kilka rund również kręciłem powtórkę, wiedziałem, że pov może nie zadziałać, poprzednio były takie sytuacje, odsyłam tutaj. 

Spoiler

Celownik w niektórych momentach nie chce odpuścić klatki piersiowej, gdzie niemal gołym okiem idzie to zauważyć. Specjalnie przybliżyłem widok. Nie tłumacz się "faceit level 10", bo jest i tak nieaktywny od dwóch lat, tak samo jak mmy xD, domyślam się w jakim celu jest używane konto. 

Guest

Decyzja 48h

• Like 4
  • KAT 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.