Jump to content
APRIL

Skarga 5vs5

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: april
Nick oskarżonego: @  bagi
SID oskarżonego: STEAM_0:0:609527229

Data i godzina zdarzenia: 28.01.2023  / 19
Przebieg sytuacji: gram sobie normalnie jak zawsze i widzę liczne nadużycia ze strony tego "admina" na początku mapy chłop lata na noclipie i wali enemy kosy po czym ludzie się tiltują a ten przy tym ma WIELKI UBAW :DDDDD podczas rozgrywki uderza graczy komendą (oczywiście nie zadaje obrażeń) robiąc przy tym spam na czacie [demko z godziny ok. 18;30 cos +/-]  w dalszej rozgrywce bez powodu zaczyna strzelać prosto we mnie zdradzając przy tym moją pozycję a po upomnieniu jego działania nie ustępują... żenujące i tyle... sadeg że administracja tego serwera nie daje przykładu graczom tylko robią sobie co chcą a z tym lataniem na rozgrzewce to naprawdę przesada już nie raz widziałem jak ktoś opuszczał serwer ;V proszę aby coś z tym zrobić :))))) a i na koniec to w sumie nie tylko ten chlop se naduzywa admina ;V esia
Dowody (screeny/demo z serwera):

image.png.999e8c11008a2f5388b21afebd048b5b.png

image.png.03ed444c91069d71aab20934e631dbf4.png

• Like 4
  • Haha 2

Cześć, żałosna skarga ale cóż jest bo jest

Noclip na rozgrzewce, ma to jakieś działanie do rozgrywki? Nie sądzę więc ten temat pominę

Druga sprawa na temat komendy „slap”

Komenda była stosowana po minięciu rundy co nie miało wpływu na rozgrywkę więc też pominę gdyż sam wkleiłeś dowody

Co do trzeciej sprawy, strzelanie ci „pare razy” w głowę gdy było podajże 3/4v1 a przeciwnika nie było widać 

Naprawdę się spłakałeś tylko o to że dostałeś pare razy strzał w głowę gdy każdy inny latał sobie po mapie czekając na przeciwnika? XD

Nadużywanie admina nie widzę 

Każda komenda była wykorzystywana nie sprawiając wpływu w żadnym stopniu na rozgrywkę 

Sumując splakales się że „admin” strzelił ci pare razy w głowę XD Czekam na werdykt większej rangi

• Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.