Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Mars.

A jednak...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odchodzisz bo grupa anonimowych osób oskarża Cie o coś tam? W takim razie, do widzenia, nie będziemy tęsknić. 

Opublikowano

Najchętniej to bym Ci skopał tyłek, za to że bierzesz do siebie tak bardzo opinię jakichś noname'ów. Gdybym ja się przejmował opinią innych to już dawno by mnie tutaj nie było, według mnie to jest czysta zazdrość innych osób. To pożegnanie do mnie nie przemawia i jak się obudzisz dasz mi pewnie znać aby poleciał zamek i kosz. Wywiązujesz się z zadań jakimi zostałeś obarczony poprzez dzierżenie tych rang, a więc nie widzę żadnych powodów aby ktoś miał Ci coś do zarzucenia. Ja chce widzieć w Tobie wojownika który się tak łatwo nie poddaje, a nie piczkę bo ten czy tamten coś tam sobie ubzdurał. Jestem ciekaw jak te osoby które mają Tobie coś do zarzucenia wywiązywały by się ze wszystkich zadań jakimi zostałeś obarczony (na własną prośbę oczywiście, żeby nikt mnie nie łapał za słówka) A co najważniejsze dajesz radę ! Ja Ci tak łatwo nie pozwolę stąd odejść ;) a więc przestań smęcić i bierz się do roboty, bo jak zobaczę u Ciebie wyłamkę to wór,taczki,las ! Tyle w tym temacie Majster. 

p.s I tak dostaniesz kopa w tyłek za tego głupiego posta ! :D 

Opublikowano

A o mnie fiutek zapomniał, zamknie to ktoś czy ja muszę? Bo prima aprilis już się skończyło. ;)

Opublikowano

Jak napisali koledzy ^up.. gdyby każdy z nas miał się przejmować jakimiś rudzielcami to nikogo już by tu nie było.. 

Opublikowano

Oj Radio.... pierdolisz, masz zostać albo osobiście się do Ciebie przejadę i skopię co nie co >.< 

Są ludzie którzy zazdroszczą i zawsze kopią doły... grunt żebyś przeskoczył ten dół a nie odrazu w niego wpadał :> 

Zamknij ktoś ten temat bo jest bez sensu :D Radio zostaje. 

Opublikowano

Radio co Ty za maniany odstawiasz :D Jeśli robisz to świadomie to spoko, jak wolisz, ale wiedz, że nie warto o takie rzeczy spinać dupę :D Trzymaj się!

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Zamek/Kosz

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.