yomeenik Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Nick oskarżyciela: yomenik Nick oskarżonego: @ psychopataznozemlata IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:592992188 Data i czas zdarzenia: 26.01 ok. 01:05 Przebieg sytuacji: Weszliśmy z kolegami na serwer o 1 w nocy i zacząłem puszczać muzykę pod freestyle i zostałem wyciszony na czacie głosowym na okres 18000minut ( bez wcześniejszego upomnienia ) gdzie według taryfikatora powinienem dostać mute na 10800min. Również zostałem bezpodstawnie wyciszony na czacie tekstowym. Dowody: Demko, logi banów. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackhead danuta Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Witam, niestety z wielką przykrością muszę oznajmić iż skarga napisana powyżej jest jak najbardziej prawdziwa oraz słuszna. Admin który został oskarżony o jakże haniebne czyny musi zostać ukarany ponieważ to jak on się zachowuje w stosunku do graczy jest NIE NORMALNE. Psychopata bo tak się nazywa admin który został wspomniany powyżej, nie potrafi poprawnie nadawać kar czasowych dla graczy i nie trzyma on się taryfikatora kar na serwerze Arena 1v1. Gracz o nazwie ,,yomenik'' który złożył tę skargę, dostał tzw. ,,mute'' na okres 18000 minut za rzekome ,,puszczanie bindów'' gdzie według taryfikatora powinien otrzymać karę o długości 10800 minut. Niestety bardzo ciężko jest mi z tym że pan Psychopata bardzo źle traktuje graczy serwera Arena 1v1. Według mnie oskarżony powinien zostać ukarany za to co robi bo jest to po prostu nie poważne. Przy okazji, na serwerze było około 20 graczy którzy mogą potwierdzić że ukarany nie zrobił tak na prawdę nikomu krzywdy a jedynie puścił muzykę aby dwóch graczy serwera mogło polecieć tak zwany ,,Freestyle". Godzina akcji odbywała się mniej więcej o 1 w nocy gdzie każdy gracz był już wyluzowany i każdy chciał sobie miło spędzić czas na serwerze poprzez posłuchanie sobie freestylu 2 weteranów serwera Katujemy.eu. A więc, proszę o wypowiedzenie się oskarżonego oraz świadków na ten temat. W skrócie - Pan Psychopata jest bardzo spięty i nie wie kiedy odpuścić dlatego nie nadaję się na rolę Administratora. Administrator powinien wiedzieć kiedy zluzować i dać się pośmiać. kejmaN. January 26, 2023 Nie spamuj. Temat Ciebie nie dotyczy. Możesz założyć własny wątek ze skargą na danego admina. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliX Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Dobra zaczynając, obejrzałem rzekome demko i jestem wstanie stwierdzić, że @ psychopataznozemlata postąpił prawidłowo. Nadanie Muta i Gag'a było jak najbardziej trafne w danej sytuacji. 13 godzin temu, yomeenik napisał(a): Weszliśmy z kolegami na serwer o 1 w nocy i zacząłem puszczać muzykę pod freestyle. Uważasz, że to była muzyka pod freestyle? Z tego co usłyszałem to było coś ala "goofy ahh sounds" na przesterach. Dlatego Mute jak najbardziej prawidłowy. 13 godzin temu, yomeenik napisał(a): Również zostałem bezpodstawnie wyciszony na czacie tekstowym. Gag'a dostałeś za obrazę. Cytuje log z chatu: yomenik : i tak jestes gownem Więc tutaj tak samo gag prawidłowy. Co do długości mute'a admin się pomylił. Chciał ci dać na 1800min i na tyle mute zostaje zmieniony. Admin napisał o pomyłce do mnie chwile po nadaniu muta, wiadomość dopiero rano zobaczyłem ze względu na sen. :P 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeliX Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts