Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, to znowu ja. Jak wiecie dostałem przed chwilką bana na forum za niby "oklamywanie was", ani razu was nie okłamałem, a ci co nie wiedzą co nei pisali ze mna na STEAM niech nie piszą bo to bez sensu, otóż mam problem z przeglądarkami, wczoraj pisałem z Play na steam aby mi pomógł, próbował ale niestety nie udało się i tylko format mi pomoże, oto co mam jak chce włączyć jakąkolwiek stronę

lagii.jpg

nagle zamuli mi kompa i wyłączy wszystko potem już wgl nie mogę odpalić nic tylko hostingi przez co wrzucałem ssy i dawałem linki aby powstawiali tematy, za co bardzo dziękuję. Dając ssy wtedy i patrząc tematy byłem u siory jak psiałem z nie którymi na STEAM. To tyle co do bana na forum

Druga sprawa odnosnie bana na BL, odwołałem się i dostałem UB , ban nie długo na Banid.pl sam zostanie usunięty bo pisałem już z typkiem odnośnie tego, sędzia głowny no1specjal troszkę ładnie tam sobie pisał odnośnie mojego bana i zacytuje co pisał na sb z czego go wyśmiali ludzie i mówili że zaraz oni wejdą na serwa i tak będą robić to bany dostaną "typ chodzący z celownikiem w ziemie, to wizytówka gracza na wh" ... Troszkę mi go szkoda bo to jednak sędzia główny, reszte macie w tym oto linku zapraszam do czytania , mówiłem cały czas, że nie gram na czitach ale nie wierzyliście, tzn większość.

http://forum.blacklisted.pl/index.php/topic/20279-0140016346-byku/

Dziękuję i pozdrawiam.

@edit.
. A i nie obgadujcie mnie tam gdzie tylko admini widza i góra... Gtx, nie wolałem zrezygnować zanim był werdykt bo niby wiedziałem ze bana dostane, tylko szkoda ze mam UB, tak samo nie kłamałem zmam więc skończ, tewaszeobgadywania są żałosne, myslałem że jesteście zajebiści..

AAA i jak się pisze coś na priv to nie dla wymysłu tylko to jest rozmowa miedzy jedna a drugą osobą, a nie potem się to kopiuje i wkleja w rozmowy miedzy wami w dziale waszym... Żałosne zachowanie.

Opublikowano

Fakt, było pisane w Strefie Adminów, ale mogłeś jakby to ująć w słowa, dogłębniej opisać swój problem wtedy, tak jak zrobiłeś to tutaj i zobacz że wtedy nie było by tego całego zamieszania, kombinowałeś i kombinowałeś zamiast po prostu jebnąć prosto z mostu. O czym może takie coś świadczyć, biorąc pod uwagę to, że były robione Ci screeny, rozpisywane dema, nawet BL zaangażowany? Sam nie raz, zaznaczam NIE RAZ myślałem, że jesteś odpalony, ale sam też wiem że zdarzają się farty, no ale te farty nie zdarzają się często. Zobaczymy jaką decyzję podejmą Czerwoni.

Opublikowano

Stary dobrze wiesz ze masz ze mną kontakt jak i z innymi z administracji, mogłes napisac na steamie / GG / Pw i wyjaśnić sprawę a ja poinformowałbym resztę ekipy i nie było by takiego bałaganu jaki jest teraz.

Opublikowano

Fakt, było pisane w Strefie Adminów, ale mogłeś jakby to ująć w słowa, dogłębniej opisać swój problem wtedy, tak jak zrobiłeś to tutaj i zobacz że wtedy nie było by tego całego zamieszania, kombinowałeś i kombinowałeś zamiast po prostu jebnąć prosto z mostu. O czym może takie coś świadczyć, biorąc pod uwagę to, że były robione Ci screeny, rozpisywane dema, nawet BL zaangażowany? Sam nie raz, zaznaczam NIE RAZ myślałem, że jesteś odpalony, ale sam też wiem że zdarzają się farty, no ale te farty nie zdarzają się często. Zobaczymy jaką decyzję podejmą Czerwoni.

Nie rozumiem twojej wypowiedzi, czyli wychodzi na to ze mysla o moim zbanowaniu??? Chlopie pisalem Tobie na STEAM ze mam ten problem wiec co ty mowisz o gadaniu ze mialem walic do Ciebie, a co zrobilem prosilem o pomoc, co maja ssy do forum? Tzn moge grac ns , i moge dawac tyle ssy ile dacie mi tego mi nikt nie zabroni...

Stary dobrze wiesz ze masz ze mną kontakt jak i z innymi z administracji, mogłes napisac na steamie / GG / Pw i wyjaśnić sprawę a ja poinformowałbym resztę ekipy i nie było by takiego bałaganu jaki jest teraz.

Nie mam twojego Steama chyba.. Na PW jak mialem skoro na forum wbic nie moglem, a gg nie posiadam. W nic nie wierzyliscie tylko p otajemnie mnie obgadaliscie i doszliscie do tego aby zbanowac... A nawet nje wiedzieliscie co jest grane... Na bl dostalem Ub a gtx sam nie wie juz co pisac na bl pisze ze wiedzial ze jestem cziterem bo wypowiedzi no1specjal i taki przekonany tma byl a tutaj jak sie dowiedzial ze dostalem UB to nagle inne zdanie ze jednak tak sadzil, on sam nwm co sadzic o tym.

Szczerze myslalem ze jestescie zajebisci bo tak bylo do poki bylem z wami w grupie jak juz odszedlem pisalem dlaczego to staliscie sie dla mnie wrogami zupelnie nie wiem dlaczego... Nie wiem co wam zrobilem. nic. A traktujecie mnie gorzej jak nwm kogo... Szkoda no ale coz macie prawo jedbak tego sie nie spodziewalem.

Opublikowano

Nie rozumiem twojej wypowiedzi, czyli wychodzi na to ze mysla o moim zbanowaniu??? Chlopie pisalem Tobie na STEAM ze mam ten problem wiec co ty mowisz o gadaniu ze mialem walic do Ciebie, a co zrobilem prosilem o pomoc, co maja ssy do forum? Tzn moge grac ns , i moge dawac tyle ssy ile dacie mi tego mi nikt nie zabroni...

Nie chodzi mi o to czy waliłeś do mnie, w to wbijam. Bardziej chodzi mi o to, czy nie mogłeś po prostu od razu wrzucić tego screena co jest tutaj, tylko musiałeś kombinować? No kurwa chłopie, bądźmy szczerzy, i mnie i Tobie by było łatwiej to po pierwsze. Po drugie, nie było by tego całego bałaganu. Odechciewa mi się już w to mieszać...

Opublikowano

Miałem się tutaj nie wypowiadać, bo nie mam przyjemności, ale jak widzę jak przekręcasz moje zdanie to szok.

Dodałem zgłoszenie na bl żeby ocenili (ja wiem o tym że odpalasz), ale trzeba to udowodnić na demie i byłem pewien na 80% że tam pójdzie ub, a jak zobaczyłem bana to sam się zdziwiłem, potem odwołanie i jeśli hj byłby ogien/asdator to wiedziałem że ub będzie, bo tam jest za mało.

Zdziwiło mnie jedynie nadanie bana przez n1s, bo mimo iż uważam że biegasz na odpale, to na demie było tego za mało.

Czy będziesz tu grał na stim, (czy po akcji z bl) nagle przestaniesz tutaj grać na stim mało mnie to obchodzi (a to ciekawe byłoby).

Ja mam swoje zdanie i każdy ma swoje, a jeśli nadal będziesz odpalał to kwestia czasu aż wpadniesz.

I jeśli Twoje zachowanie będzie takie samo, to znowu tutaj ujrzę zaraz "hahaha" nic nowego zresztą.

Więcej nie odpisuję.

Tak tak tak, zdziwilo cb ze dal bana hahah chyba nie wiesz co tam pisales mniejsza.

Boże byku nie płacz a jeśli chcesz to proszę \___________/. Zrezygnowałeś, wyjaśniłeś - FAJNIE.

Ja placze? Nie, po prostu nie dam siebiebobgadywac tak jak to robiliscie i kopiowaliscie moje rozmowy na priv.

.

Nie, chodzi mi o to, że nie mogłeś po prostu od razu, wrzucić tego screena co jest tutaj, tylko musiałeś kombinować, no kurwa chłopie, bądźmy szczerzy, i mnie i Tobie by było łatwiej to po pierwsze. Po drugie, nie było by tego całego bałaganu. Odechciewa mi się już w to mieszać...

Chlopie czytasz co ja tu pisze, jak mialem napisac to/pokazac skoro nie moglem wejsc na forum, potem dostalem bana a po zdjeciu bana zrobilem ss gdzie ledwo co mi zaladowalo strone (czekalem chyba z 15min) i dalem ss jak i napisalem temat... To jak to moglem wczesniej zrobic, pomysl.

Opublikowano

Tak tak tak, zdziwilo cb ze dal bana hahah chyba nie wiesz co tam pisales mniejsza.

Chlopie czytasz co ja tu pisze, jak mialem napisac to/pokazac skoro nie moglem wejsc na forum, potem dostalem bana a po zdjeciu bana zrobilem ss gdzie ledwo co mi zaladowalo strone (czekalem chyba z 15min) i dalem ss jak i napisalem temat... To jak to moglem wczesniej zrobic, pomysl.

Przestań już się produkować, bo mam serdecznie dosyć czytania Twoich żali oraz smutków. Ciągle wypisujesz że nie miałeś możliwości wejścia na forum, lecz gdy pisałeś do poszczególnych osób o udostępnienie Twoich ss'ow od razu widziałem Ciebie aktywnego na forum i nie ma takiej opcji abym uwierzył w to co piszesz że nie mogłeś być na forum. Co do sprawy wstawiania ss'ów  http://katujemy.eu/index.php?/topic/45-wz%C3%B3r-dzia%C5%82u-screenshoty/ * Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, a nie osoby trzecie. To się tyczy również wstawiania ss'ów, jeżeli tego nie rozumiesz to Ci mogę nawet to przeliterować. Ja jestem osobą obiektywną i mówię tylko to co widzę, jak dla mnie jesteś pozerem który chce się wkupić w łaski poprzez żale i robienie z siebie ofiary. To jest moja pierwsza a zarazem ostatnia wypowiedź w tym temacie, wolę abyś nienawidził mnie za prawdę niż kochał za kłamstwo. 

Opublikowano

Nie wiem czy mogę się tu wypowiedziec ale co mi tak szkodzi.. Jak widzę co wy tu piszecie to aż śmiac mi się chce,piszecie ze niby Byku placze a wy robicie to samo ;/  Po prostu się na człowieka uwzięliście bo gra lepiej od was i tyle w temacie a ofiary to robicie z siebie ;]  Zachowujecie się jak byście mieli po 12 lat i ktoś wam zabawki z piaskownicy ukradł OMG ........

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jeśli odpala to prędzej czy później zostanie złapany - to żaden problem. Jeśli nie to nie ma się o co martwić.
Sam sobie odpowiedz jeśli odpalasz, czy warto... :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Autor tematu złożył wyjaśnienia.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.