Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze serwera Only dd2

Jak już wielu z Was zauważyło, często na serwerze nie ma admina, co wiąże się z utrudnioną grą na serwerze.

"Z rangi" Admin DD2 ostatnimi czasy rzadko pojawiają się osoby takie jak: @Asieres (nieobecność uspr), @STALK3R czy też @prince :) Pragnę też zaznaczyć iż @Veq został zbanowany za odpalanie = brak admina.

Jest też kilku adminów, którzy posiadają wyższe rangi na forum, jednak tylko mam do zarzucenia aktywność. Został opiekunem serwera ale nie wykazuje jakiejś nadzwyczajnej aktywności na serwerze. Co chcę przez to powiedzieć...? Serwer potrzebuje większej ilości adminów!! , czy też @gtx siedzą na steam i zawsze gdy się do nich napisze starają się wbić jak najszybciej. Innych zaś całkowicie nie widać :P Jedyny zwariowany @Pingwin 7, który jak wbije, to się pół serwera skarży :D No ale nie w tym rzecz, że chcę wychwalać tego i tego a skarżyć się na tamtego i owego. Chodzi tutaj o to by Opiekun trochę zainteresował się serwerem... Jakikolwiek krok w naborze nowych adminów, których brakuje jak cholera :(

Tyle co miałbym do przekazania na ten temat. Reszta zależy od administracji.

Zdrówka

Opublikowano

prince zgłaszał mi nieobecność jeszcze jak byłem Opiekunem, ponieważ jego sprzęt uległ destrukcji. Zostało to uwzględnione w moim ostatnim raporcie, Asieres zgłaszał na forum nieobecność z tego co wiem po rozmowie dzisiejszej z STA!K3R nieobecność została zgłoszona nowemu Opiekunowi serwera. Co do reszty osób posiadających rangę Admina DD2 nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ nie dzierżę już rangi Opiekuna i nie wiem kto zgłaszał nieobecność a kto olewa swoje obowiązki. 

Opublikowano

A co zależy od administracji? To, że Ty nie widzisz tych adminów na serwerze, nie znaczy, że inni ich nie widzą. W ostatnim czasie pojawiłem się trzykrotnie na serwerze i prince też grał. 

Temat kompletnie bez sensu, bo nie wiadomo co chcesz tym osiągnąć. 

Opublikowano

@Ojciec ale tu nie chodzi o to czy ja chcę coś osiągnąć. Chodzi mi tutaj raczej o rekrutację na adminów... bo na prawdę jest ich bardzo mało.

Z ciekawości wpisałem sobie amx_ip w konsolę i z tego co zobaczyłem na 28 graczy tylko 2 było na steam. 1 z nich był a drugi to gracz Wsciekle piesci weza :P Może warto poszukać właśnie w tych 'steamowych' kogoś kto się nadaje :)

Opublikowano

Dalej nie wiem do czego brniesz. Rekrutacja na admina jest otwarta 24/7h. Nikt nie zabrania nikomu złożyć podania, wręcz odwrotnie. 

Opublikowano

Rekrutacja jest otwarta 24/7, jeżeli osoba składająca podanie spełnia wymagania (gra na platformie steam :P) oraz parę innych wytycznych jest spora szansa na otrzymanie rangi Admina DD2. Natomiast my na siłę nikogo nie możemy zmusić do Adminowania ani nie będziemy ustalać grafików godzinowych kto ile i kiedy ma spędzać czasu na serwerze. Jeżeli jakiegoś Admina aktywność jest znikoma, Opiekun serwera na pewno wyciągnie wobec danej osoby pewne konsekwencje. Zamykam ponieważ dalsza dyskusja na ten temat nie prowadzi do niczego.  

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.