kochamfortnajt Posted January 23 Share Posted January 23 Twój Nick: sprawiedliwość Twój Nick na TS3: kochamfortnajt Nick administratora banującego: nie mam pojęcia ale wydaje mi się że @ dejmano Data zdarzenia: 23.01.2023 23:05 jakoś Powód otrzymania bana: również nie mam pojęcia Opis całej sytuacji: wszedłem sobie do poczekalni polsuchać muzczyki i po chwili dostaje wiadomość od pana @ dejmano (jebać dwulicowych Ciebie) i odpisałem mu dlaczego mnie tępy chuju wyzywasz po czym jegomość przeniósł mnie na kanał do siebie i chcial się skonfrontować słownie ale niestety nie korzystam z tsa na codzien (jestem normalny korzystam z discorda) taki żarcik i miałem w ustawieniach że mam pod przycisk więc nie mogłem mówić a za nim to znalazlem żeby zmienić to już mu psycha siadła i mnie wyrzucil a chwilę później dostałem bana dejmano , January 23 Mk = ban Skończ walić farmazony. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator dejmano Rare Rare Rare Posted January 23 Vice Administrator Share Posted January 23 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts