Jump to content
Szlumpf

Wallhack za nie wiadomo co Schlumpf pozdrawia

Recommended Posts

Twój nick:Schlumpf

Nick admina banującego:MajsterWiśniewski69

Data/Mapa:22.01.2023  Only Mirage #3

SteamID:76561199468621730      [U:1:1508356002]

Serwer (mod):    ██★ Katujemy.eu ★ MIRAGE #3 • 128TR !w...                          

Opis sytuacji: Niby dostałem za wallhacka a ledwo co wbiłem na serwer i nawet nie miałbym kiedy go użyć i nigdy nawet nie cheatowałem bo nie wiem nawet jak to się robi i nie mam zamiaru tego robić aby sobie psuć gierkę i dlatego się odwołuje bo to może jakaś pomyłka albo coś

• Haha 1

Tak, co prawda dopiero wszedłeś na serwer i sie ukrywałeś ale jedna akcja pokazuje jak niefortunnie przycelowałeś przez sciane, ponieważ myślałeś ze, counter torrorysta na którego przycelowałeś jest wychylony a był on daleko za ściamą, co prawda jest to jedna akcja ale to ona skłoniła mnie dać ci bana, i wydaje mi sie ze bardzo dobrze widać na niej że używałeś ,,wallhacka"

https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20230122-140729-2100640818-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip - demko analizowane przezemnie

Runda 29 -  minuta od 1:42 do 1:32 - wydaje mi się ze tutaj bardzo dobrze widać że uzywałeś ,,wallhacka"

Pozdrawiam MrWisniewski 

Guest

Decyzja 48h

Runda 29 -  minuta od 1:42 do 1:32 - nie widzę tu nic spejcalnego, najpierw zobaczył wroga po czym leciał za nim celownikiem całkiem normalnie.
Nie wiem co ktoś musiałby zrobić żebym dał mu bana po jednej akcji a ty dałeś mu za w sumie nic bana z bomby. Nie rób tak więcej, to bez sensu.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.