kochamfortnajt Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Twój nick: nienawidzefortnajt Nick admina banującego: Anndrut Data/Mapa: 13:20 | 20/01/2023 mirage SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199471592488 Serwer (mod): mirage#2 Opis sytuacji: "Powód blokady: gra na aktywnym banie". No super to nie moge juz wiecej grac na serwerze ? xd dostalem bana na tamto konto stracilem 6.50 polskich zlotych i inne rzeczy i to jest moja pokuta- nie moge zagrac wiecej na tamtym koncie, ale dlaczego nie moge na nowym ? Troche jak vac powinno to dzialac a nie... Po drugie rownie dobrze moge zalozyc kolejne konto zmienic nick i nikt nie bedzie wiedzial ze ja to ja i wtedy bedzie ok ? XD nie pozdrawiam January 20, 2023 2.14 Zakazane jest wchodzenie na innym koncie kiedy mamy bana na pierwszym. (Ban permanentny) LEGENDAR January 20, 2023 Zgłosiłeś post z werdyktem, aby się ponownie odwołać, ale w tym przypadku złamałeś bardzo ważny punkt w regulaminie. Grałeś na AB = nie ma możliwości odwołania się od takiego bana. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts