Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niesamowita sesja narzeczeńska. 

Przyszły małżonek i małżonka są doświadczonymi nurkami, więc nadawali się idealnie do sesji (i dzięki temu wyglądają tak wdzięcznie pod wodą).

Co ciekawe, Kamahele-Beeck i Dias poznali się pod wodą wiosną 2013 roku, gdy snorklingowali w Oahu na Bali.

[ Snorkeling - najprostsza forma aktywnej obserwacji życia podwodnego. Płetwonurek wyposażony w maskę, fajkę (ang. snorkel) i płetwy unosi się na powierzchni wody z zanurzoną twarzą, obserwując to, co dzieje się pod nim. ]

"Poczułam, że coś naciska i odbija się od mojego tyłka- powiedziała Kamahele-Beeck opowiadając o ich pierwszym spotkaniu- Kiedy odwróciłam się i wypłynęłam na powierzchnię zobaczyłam twarz zawstydzonego chłopaka, który wyciągnął rurkę do nurkowania z ust i zaczął mnie przepraszać, twierdząc, że to przez kompletny przypadek. To jego głowa uderzyła mnie w tyłek!

Oboje uwielbiamy ocean- dodała- To nasze sanktuarium i plac zabaw. Czujemy się również połączeni z oceanem z racji naszych hawajskich korzeni. Ocean daje nam życie."

Oto kilka zdjęć z sesji. 

wh4b9s86j7iu.jpg

ian27uozdrey.jpg

e715tsyu0nh1.jpg

6byj1cjdzz6w.jpg

6l1uzucdg1dp.jpg

rhkvu5eo5j5e.jpg

d46huphe1itq.jpg

6gal0c6kd0pd.jpg

9v1turo8o82d.jpg

s67b4qq1omef.jpg

No nie ma co, poznanie się wyszło ciekawie... :D, ale hobby ich połączyło więc pozostało życzyć tylko szczęścia, aczkolwiek przechodząc do samych zdjęć - pomysł jak i samo wykonanie jest perfekcyjne. 

Zapraszam do:

strzalka.gifkomentowania

strzalka.gif lajkowania

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ciekawy pomysł na sesje młodej pary, co do zdjęć mega pamiątka na lata :) Leci + 

p.s Widzę że Kasi załączyły się delikatnie lovelki :3  :wub:  :D

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dziękujemy za artykuł ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.