Eggsy Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 1. Skarga na: Admina 2. Nick osoby oskarżonej: Sobotka 3. STEAM ID oskarżonego: STEAM_1:0:178248096 4. Data i godzina zdarzenia: 21 35, 18.01.2023 5. Opis sytuacji (Postaraj się dokładnie opisać co się stało): Po 20 minutach admin dał mi kicka za nick, który był nieuzasadniony, ponieważ mój nick nie jest obraźliwy. Dochodzę do wniosku, iż ten admin wyrzucił nie z powodu nicku, a z tego, że robiłem bardzo dużo fragów. Po krótkiej rozmowie, w której był bardzo niemiły i bezczelny postanowił zachować się niczym szeryf z teksasu i dać mi bana na 24h. Admin ma jakieś 13 lat, uważam że nie nadaję się na tą funkcję m.in dlatego, że nie ma kultury osobistej i nadużywa swoich uprawnień. 6. Dowody (Przedstaw - screen'a | demko lub nagranie) : Mam rozmaite dowodu w postaci nagrania rozmowy i tego, jak byłem wyrzucany bez powodu. Niestety nie zmieści się wszystko w 5mb, ale oczywiście jeśli mi nie wierzycie mogę wam pokazać. Dziękuje, Pozdrawiam Eggsy. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobota1908 Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Kick za nick w pełni uzasadniony, miałeś nick obrażający afroamerykanów ,,niga". Dostałeś kicka po 20 minutach z powodu takiego, że czasami gwiazdkuje normalne nicki, a nie dlatego bo to moje widzi mi się i robiłeś dużo fragów. Po kicku wszedłeś na serwer i postanowiłeś zacząć obrażać admina ,,powiedz coś pizdeczko'' etc. A żadnej krótkiej rozmowy nie było i nie zachowywałem się niemiło i bezczelnie, ponieważ się nie odzywałem :) Chciałbym zobaczyć twoje nagrania. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitru Posted January 18, 2023 Katowicz V.I.P Donor Share Posted January 18, 2023 Twój nick z serwera to "niga" co jest zabronione dostałeś kicka za wulgarny/obraźliwy nick po czym wszedłeś na serwer i zacząłeś wyzywać administratora. Ban jak najbardziej słuszny :) 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitru Posted January 18, 2023 Katowicz V.I.P Donor Share Posted January 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitru Posted March 24, 2023 Katowicz V.I.P Donor Share Posted March 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts