Jump to content
Eggsy

Skarga na Sobotka - Eggsy

Recommended Posts

1. Skarga na: Admina 
2. Nick osoby oskarżonej: Sobotka
3. STEAM ID oskarżonego: STEAM_1:0:178248096

4. Data i godzina zdarzenia: 21 35, 18.01.2023
5. Opis sytuacji (Postaraj się dokładnie opisać co się stało): Po 20 minutach admin dał mi kicka za nick, który był nieuzasadniony, ponieważ mój nick nie jest obraźliwy. Dochodzę do wniosku, iż ten admin wyrzucił nie z powodu nicku, a z tego, że robiłem bardzo dużo fragów. Po krótkiej rozmowie, w której był bardzo niemiły i bezczelny postanowił zachować się niczym szeryf z teksasu i dać mi bana na 24h. Admin ma jakieś 13 lat, uważam że nie nadaję się na tą funkcję m.in dlatego, że nie ma kultury osobistej i nadużywa swoich uprawnień. 
6. Dowody (Przedstaw - screen'a | demko lub nagranie) : Mam rozmaite dowodu w postaci nagrania rozmowy i tego, jak byłem wyrzucany bez powodu. Niestety nie zmieści się wszystko w 5mb, ale oczywiście jeśli mi nie wierzycie mogę wam pokazać. 

Dziękuje, Pozdrawiam Eggsy.

• Haha 2
  • I love it 1

Kick za nick w pełni uzasadniony, miałeś nick obrażający afroamerykanów ,,niga". Dostałeś kicka po 20 minutach z powodu takiego, że czasami gwiazdkuje normalne nicki, a nie dlatego bo to moje widzi mi się i robiłeś dużo fragów. Po kicku wszedłeś na serwer i postanowiłeś zacząć obrażać admina ,,powiedz coś pizdeczko'' etc. A żadnej krótkiej rozmowy nie było i nie zachowywałem się niemiło i bezczelnie, ponieważ się nie odzywałem :) Chciałbym zobaczyć twoje nagrania.

• Like 2

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.