Tazor 53 Posted January 17 Share Posted January 17 Twoje id : ♣ Tazor ♣#7335 Ile czasu możesz poświęcić na discord: No średnio dziennie siedzę tam około 4/5 Godzin Parę słów o sobie: No co by tu dużo opowiadać Nazywam Się Dawid mam 21Lat na karku. Dużo gram w Cs dlatego też siedzę na dc z znajomymi. Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ, mam nadzieję ze w końcu wstanie ten serwer na nogi i zaczną na nim siedzieć ludzie a nie tylko administracja lub osoby wyżej. Bardzo chętnie pomogę w tym aby jak kolwiek rozpromować ten serwer. Tak aby na nim siedzieli ludzie i było widać że Dc żyje a nie tak jak teraz praktycznie każdy kanał pusty. Doświadczenie w tworzeniu serwerów discord: Minimalne ale wiem jak to wszystko działa tworzenie rang, permisji, Nadawanie Rang i inne różne rzeczy. Kontakt: Discord: ♣ Tazor ♣#7335 Steam: https://steamcommunity.com/id/TheTazorElite/ 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted January 17 Share Posted January 17 Jestem na Tak + Administracja potrzebuję aktywnych osób bo serwer discord obecnie w dużej mierze siedzi pusty + Wiek + bardzo dobra aktywność na kanale głosowym. +/- Doświadczenie ale nie jest to nie wiadomo jakie trudne. Z pewnością też na plus plany promowania serwera discord. Powodzenia! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZL Rare Rare Rare Posted January 17 Share Posted January 17 Jestem na wielkie TAK +/- doświadczenie, ale nie jest to jakaś skomplikowana rzecz + wiek + aktywność + miła spokojna osóbka + chęci promowania serwera Powodzenia !!! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horazon Rare Rare Rare Posted January 17 Share Posted January 17 Jestem na tak, ponieważ + aktywność + no ogarnia chłopak + doświadczenie +/- kultura osobista, ale wierzę, że Azor się poprawi jak nie będę go tak nazywał Swoją opinię umotywuję również tym, że brakuje adminów na dc, a Azor raczej się nadaje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psychopataznozemlata Posted January 18 Share Posted January 18 Jestem na tak + dobra aktywność +doświadczenie + miły sympatyczny i ogarnia co trzeba +kultura osobista na + promowanie DC 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted January 18 Share Posted January 18 Jestem na Si! + Stanowczy + jest kulturka + Aktywny fest :D Ino brać, Good Night and, good luck! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator LEGENDAR Rare Rare Rare Posted January 19 Vice Administrator Share Posted January 19 Przyjmuję, po uprawnienia zgłoś się w prywatnej wiadomości na Discordzie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator LEGENDAR Rare Rare Rare Posted January 19 Vice Administrator Share Posted January 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts