Jump to content
killthisshit

Odwołanie potężnego aligatora

Recommended Posts

Twój nick: ha-hapie jak aligator

Nick admina banującego: NexoN

Data/Mapa: 16-01-23 22:23:40

SteamID: STEAM_1:1:743317088

Serwer (mod): ONLY MIRAGE #6                              

Opis sytuacji: Dałem fajne tapy i dostałem bana.

• Haha 1

Rozpiska Demka : 

02:02 - podejrzany daje aim lock na glowe przeciwnika przez scianę co nie jest naturalne
02:03 - celuje przez sciane na glowe przeciwnika
06:06 - strzal widząc czlowieka za mało czasu zeby zareagowac
09:46 - to samo - strzal bez czasu na reakcję(prefire)
12:08 strzal bez czasu na reakcję - znow to samo
14:07 wychyla ze smoka nic nie widząc i strzela idealną głowe z digla na ślepo
14:28 pickuje idealnie wcelowany w przeciwnika jakby wiedzial ze tam jest
20:18 aim lock na przeciwnika mimo ze chcial strzelac do innego , ktory stał na środku
24:24 wychyla na przeciwnika z prefirerem w glowe jeszcze przez sciane
26:10 strzal bez reakcji jakj poprzednie
26:20 strzal przez smoka - przy strzale celownik mu przsunal sie na przeciwnika - najpierw strzelil potem dopiero przesunał celownik
29:37 jak dla mnie nie naturalny flick z awp - wydaje sie ze dokladny jak ze wspomagania
33:50 strzał prosto w głowe przez paczki na midzie z szybkiego peeka
41:10 peek z prefirerem na oponenta
42:53 - przechodzenie pod antyrushem = wykorzystywanie bugów = i tak oddzielny perm ban swoja droga
46:08 znowu przechodzi po antyrushem
46:43 akcja za która dostał bana - kilkuktrony aimlock na przeciwnikow i same tapy w glowke

Jeśli chodzi o same demo to polecam obejrzec je osobiście bo ejst bardzo ciekawe ja wybralem najlepsze akcje z tego

Dodatkowo wstawiam link do filmu z jego akcjami zrobionymi przez jednego z graczy https://www.youtube.com/watch?v=Yqc_yjYp5iw  ( komentarz do tego jest również tego gracza) 

I na koniec wielokrotnie przechodzi pod antyrushem co jest jak i w filmie jak i w demie za co jest i tak perm ban. 

Guest

Decyzja 48h

• Like 1

Link do dema: https://597.gotv.pro/srv61291/auto0-20230116-213620-1854855379-de_mirage-____Katujemy.eu_______ONLY_MIRAGE__6__128TR___FREEVIP_21-8__STICKERS___AGENTS___SVIP___SKINS___KNIFE___GLOVES___MVP___PL.dem.zip

02:02 +/-
02:03 +/-

06:06 +b
09:46 +b
12:08 +b
14:07 +b
14:28 +b

Co ja tu mam dalej oglądać. Jak chcesz czitować, to chociaż nie marnuj czasu innych. Brak UB.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.