Sayan Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Nick:SaYaN Wiek:20 SteamID:STEAM_1:0:155401677 Staż na serwerze:Pierwsze wejście na serwer: 29 września Twój GameTracker:https://www.gametracker.com/player/SaYaN/145.239.16.170:27035/ Doświadczenie w byciu adminem?:Nie Znajomość SourceMod [1-5]:2.5 Konto Prime?:tak Sprawny mikrofon:tak Mutacja głosu:tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:25/30h Dlaczego właśnie Ty?:Ostatnio spędzam bardzo dużo czasu na serwerze więc mógłbym pomóc administracji w utrzymaniu porządku na serwerze. Jestem kulturalny, spokojny i cierpliwy. Przyda się to przy graczach, którzy są bardzo negatywni. Trochę już godzin przegrałem w CS:GO [jak i multum w cs 1.6] więc potrafie odróżnic cheatera od gracza który nie używa cheatów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seru Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Wydaje mi się, że można dać ci okres próbny. +GT +WIEK +/- PODANIE - SM 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRUSH Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Jestem na Nie ! Jak na razie adm daje sobie redę ! Jak już to były by potrzebne osoby które się znają na rzeczy i są doświadczone! Jeżeli nie znasz SourceModa to nie tędy droga! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Obecnie jestem na NIE -Adminów jest dostatecznie dużo, i uważam że gdyby miał ktoś do nich jeszcze dołączyć to osoba doświadczona. -Konto dosyć świeże 300 godzin w csgo (ciekaw jestem co z innymi kontami jeśli one w ogóle były) nie wiem czy umiałbyś dobrze rozpoznawać cheatera tak jak deklarujesz -Nie przypominam sobie żebyś się odezwał na czacie głosowym +GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayan Posted January 16, 2023 Author Share Posted January 16, 2023 Na czacie głosowym jestem bardzo aktywny i spodziewam się, że Wiele osob może to potwierdzić. Vanilla. January 16, 2023 Edytuj swój post jak chcesz coś dodać do swojego podania. #pisemne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikcia Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Jestem na nie -SM -nie widziałam Cię na serwerze, ani żebyś komuś pomagał +wiek Wydaje mi się, że na tą chwilę jest dość dużo adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Na razie odrzucam ze względu że adminów jest sporo, rekrutacja otwarta ale jak już tylu jest to przyjąć kogoś z doświadczeniem, poczytaj trochu o SM itp. i spróbuj jeszcze raz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts