Jump to content
Buźka1234

Ub

Recommended Posts

Twój nick: (★‿★)

Nick admina banującego: serwer (chyba)

Data/Mapa: 15.01.2023, mapa nie mam pojecia ta z kontenerami

SteamID: [U:1:1510218628] / STEAM_0:0:755109314 (obydwa steam ID)

Serwer (mod): deagle only

Opis sytuacji: W sumie to po prostu strzelałem, zabiłem typa i dostałem bana za aima XDDD Nwm obejrzcie demko czy coś i zobaczcie sobie ze normalny strzał z góry dzięki

https://852.gotv.pro/srv69337/auto0-20230115-170447-1255254858-deagle_ultra_KAT-GameTrackerClaimServer.dem.zip

3:40 - celownik trzęsie się po oddaniu strzału
4:26 - gracz oddał strzał zanim zobaczył przeciwnika
4:39 - celownik nienaturalnie przeskoczył idealnie na głowę w momencie oddania strzału
5:02 - celownik nienaturalnie przeskoczył idealnie na głowę w momencie oddania strzału
6:37 - celownik nienaturalnie przeskoczył idealnie na głowę w momencie oddania strzału
7:52 - celownik nienaturalnie przeskoczył idealnie na głowę w momencie oddania strzału
9:04 - gracz oddał strzał zanim zobaczył przeciwnika
9:08 - celownik nienaturalnie przeskoczył idealnie na głowę w momencie oddania strzału

Podejrzanych akcji było więcej, ale tyle wystarczy żeby stwierdzić, że @  Buźka1234 używał Aimbota.

Edited by jasiuu
Guest

Decyzja 48h

• Like 1

Obejrzałem demo do 10 minuty bez podziału na czasówki, wśród wymienionych wyżej i z własnych obserwaji 2 podejrzane akcje - 4:26 oraz 6:37.
Tyle to może każdemu na demie wyjść, za powyższe UB.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.