Mkm Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Nick oskarżonego: @ psychopataznozemlata Opis sytuacji: Przed dostaniem bana na arenach, wymieniliśmy się kilkoma ostrymi słowami, nie neguję decyzji o banie natomiast, podejście admina do mojej osoby jest rażące oraz bardzo ofensywne, admin po tym jak go obraziłem, sam zaczął mnie wyzywać, dodatkowo mówiąc graczom że na takich jak ja się pluje. Nie był to pierwszy raz kiedy ten admin wywyższał się swoją rangą, a dodatkowo łamał punkty regulaminu. Powód: obrażanie graczy, złe podejście Dowody: Demko z mapy am_anothernuke, bana otrzymałem o 16:01 | 15/01/2023 kejmaN. January 15, 2023 Zły dział. Skargę na admina możesz złożyć tutaj. -> Skargi - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO Odwołanie od bana, tutaj. -> Odwołanie od bana - Katujemy.eu - Sieć serwerów CS 1.6 oraz serwerów CS:GO Uprzednio stosując się do wzorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted January 15, 2023 V.I.P Share Posted January 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts