BaNaN Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Opis: Posiadam rangę donator i od kilku dni nie działa prawidłowo. Od kilki dni mam limit przyznawania reputacji. Czy reszta przywilejów działa poprawnie to nie wiem ale lepiej zobaczcie. Pozdrawiam. Screeny / demo: Edit: Czy jakiekolwiek kroki zostały podjęte w tej sprawie ponieważ mijają dwa dni a nikt nie udzielił mi odpowiedzi w temacie. Pozdrawiam serdecznie i proszę o udzielenie informacji gdyż wydałem cieżko zarobione pieniądze na przywileje z których nie mogę korzystać. dejmano January 15, 2023 1. Zły dział. 2. Gdzie wzór? 3. Obowiązuje zakaz oznaczania grup przez użytkowników niższych rangą od Globalnego Moderatora (Wyjątek stanowi sytuacja, kiedy Właściciel Serwera, bądź Opiekun Serwera oznacza grupę administracji swojego serwera). 4. VIP a Donator to dwie zupełnie inne rangi. 5. Takie sprawy załatwiamy w tym dziale -> https://katujemy.eu/forum/6-uwagi/ dejmano January 15, 2023 Dostosuj się do wzoru. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Przyznawanie w nav jest pobierane z grupy głównej, na której jest ustawione 15 punktów. Nie jest tak, że masz 15 pkt do rozdania, tylko 15+to co na podrzędnej grupie. Wtyczka zostanie pewnie poprawioną na dniach. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts