Jump to content
smajlivek

prośba o ub

Recommended Posts

Twój nick: smajliv

Nick admina banującego: dejmano

Data/Mapa: 14.01.2023

SteamID: STEAM_1:0:650354566

Serwer (mod):  ██★ Katujemy.eu ★ ██ ARENA 1v1 █�...                             

Opis sytuacji: sytuacje tak jak poprzednie, chciałbym jeszcze zaznaczyć że gracze skarżyli się na kogoś innego a bana dostałem ja. Myślę że admin nawet nie sprawdzał tylko spojrzał na profil steam lub tabele;)

• Sad 1

https://megawrzuta.pl/download/6cde1c40207af80687588028bbc4ce8e.html

Może na GOTV nie widać (nie wiem, nie oglądałem) za to pov jest totalnie spalony, aimbot nawet nie skonfigurowany, celownik skacze jak chce, nie potrafisz go skontrolować. Wyżej jest kilkuminutowe demo, każdy frag jest spalony. Tutaj coś dla Ciebie i innych, chętnie zobrazuje jak łatwo jest wykryć aimbota nagrywając pova, niestety demka z gotv są bardzo polagowane i szanse na zauważenie go są znikome. Do czego pije - właśnie w takich sytuacjach najlepiej jest kręcić własne demo.

Guest

Decyzja 48h

• Like 4
  • KAT 1
  • Haha 1

w ogóle się z tobą nie zgadzam, mówisz że celownik skacze jak chce na tej jednej akcji faktycznie trochę poleciał reszta akcji legit. po 2 demko rozpisałeś w mega krótkim czasie nie możliwe było obejrzenie całego i stwierdzenie czy faktycznie mam cheaty. Proszę o wypowiedz kogoś z wyższej administracji

dejmano  

+1 za spam.

• Haha 8

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.